​«Χίλιες μοναξιές μαζί σου, σ’ αγαπάω μου λες θυμήσου», τραγουδά ο Άκης Δείξιμος.

Με το προηγούμενο του single έκανε την ανατροπή και τώρα ο Άκης Δείξιμος επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα και μας παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Χίλιες Μοναξιές».

Επαγγελματίας μουσικός ως το 1992, από το 1997 ξεκινά να συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια που οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν σε πολύ επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πέγκυ Ζήνα κ.ά., δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό του και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μεγάλες επιτυχίες σε μουσική Άκη Δείξιμου είναι το «Αν Υπάρχει Παράδεισος» της Νατάσας Θεοδωρίδου, το «Απόδειξέ Το» του Αντώνη Ρέμου, τα «Θαύματα» του Νίνο, το «Στο Αντίθετο Ρεύμα» του Γιάννη Πλούταρχου, το «Κάνει Μοναξιά» του Ηλία Βρεττού και άλλα πολλά.

Tη φωνή του, εκτός από τα δικά του τραγούδια, τη συναντάμε πίσω από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, αφού έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους στα φωνητικά. Τα τελευταία χρόνια είναι από τους μόνιμους συνεργάτες του Φοίβου.

Ο Άκης Δείξιμος έχει συμμετάσχει στο «X Factor» και στο «The Voice» ως καθηγητής φωνητικής των συμμετεχόντων, καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει με μαθητές των ομάδων που είχε αναλάβει.

Το «Χίλιες Μοναξιές» είναι μία δυναμική μπαλάντα σε μουσική Χρήστου Δάντη και στίχους Νίκου Σαρρή που θα ακουστεί και θα αφιερωθεί όσο καμιά. Το νέο τραγούδι του Άκη Δείξιμου οπτικοποιήθηκε από τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Κυκλοφορεί από τη Spicy.

Άκης Δείξιμος - «Χίλιες Μοναξιές» (Στίχοι - Lyrics)

1000 μαζί σου, μοναξιές
Κι ένα κοπάδι, ενοχές
Σε καραντίνα, το μυαλό
Μα όλο το σκάει, κι είσαι εδώ

Κι όσο θα Σ αγαπάω
Θα σε μισώ
Κι όσο δεν προχωράω
Περνάω

1000 μοναξιές μαζί σου
Η σιωπή μου, στη σιωπή σου
Η σκιά μου στη σκιά σου, όπως και παλιά
1000 μοναξιές, μαζί σου
Σ αγαπάω να λες, κοιμήσου
Μα ξυπνάω απ τη μεριά σου
Με άδεια αγκαλιά

Βραδιά μουτζούρες, με βροχές
Μια συμμορία, συννεφιές
Η φαντασία, στο σκαμνί
Κι όλο σε δείχνει, το πανί

Αφήστε το σχόλιό σας