Οι Vegas μετά το τελευταίο τους single «Ακόμα» επιστρέφουν στα μουσικά δρώμενα με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι που θα κάνει αίσθηση.

Ακόμη και… «Χίλιες φορές» να ακούσετε το επερχόμενο τραγούδι των Vegas θα το ζητήσετε άλλες τόσες, καθώς το αγαπημένο συγκρότημα κάνει ένα δυναμικό comeback. Το νέο τους single ονομάζεται φυσικά «Χίλιες φορές» και όλα είναι έτοιμα στην εντέλεια για την παρουσίαση του.

«Κι αν όλα αυτά χίλιες φορές τα’χουν πει, ίσως δεν βρέθηκε κανείς να τα εννοεί…»

Στο video clip μάλιστα διά χειρός Sherif Francis που αναμένεται να βγει σύντομα στις οθόνες μας, η Μελίνα Μακρή, η γυναικεία φωνή του γκρουπ, ντύνεται… νύφη και «ανεβαίνει» τα σκαλιά της εκκλησίας υπό τη συνοδεία του αδερφού της Mark Angelo και δημιουργεί περιπέτειες ανάμεσα στο τηλεοπτικό δίδυμο του Σάββα Πούμπουρα και Δημήτρη Βλάχου!

Το «Χίλιες φορές» σηματοδοτεί επίσης και την έναρξη της συνεργασίας των Vegas και της One nation με τη Heaven Music μετά την «ατυχή» κατά κάποιον τρόπο μεταγραφή τους στη Sony Music, με την τελευταία λίγους μήνες μετά την προσχώρηση της μπάντας στους κόλπους της να αποχωρεί από τη χώρα.

Τέλος, να μη ξεχνάμε ότι σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 21 Νοεμβρίου, οι Vegas ξεκινούν τις εμφανίσεις του στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στην Αθήνα και στο «Club 22».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser από το video clip του «Χίλιες φορές» που μας προϊδεάζει για το μοναδικό αποτέλεσμα…

 

Αφήστε το σχόλιό σας