Πώς ήταν η εμπειρία του «Survivor» για την Ξένια Evven;

Η Ξένια των REC αποχώρησε από το «Survivor» και αμέσως μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, φωτογραφίζεται και μιλάει στο περιοδικό «People».

«Ήξερα πως θα γυρίσω σπίτι, αλλά και στη δουλειά μου. Επίσης, μου είχαν λείψει όλοι οι δικοί μου άνθρωποι. Γονείς, συγγενείς και φίλοι. Παρέμεινα στο “Survivor” ενάμισι μήνα. Ήταν μεγάλη ταλαιπωρία για μένα», είναι τα πρώτα λόγια της.

«Μάλιστα, πριν φύγει η Ελένη Χατζίδου από το “Survivor”, της είχα ζητήσει να μεταφέρει στους Rec στην Ελλάδα την επιθυμία μου να μη με στηρίξουν σε περίπτωση που βγω προτεινόμενη για αποχώρηση», αποκαλύπτει.

Δεδομένου πως τα ελληνικά της δεν είναι άπταιστα, η συγκεκριμένη αδυναμία στην επικοινωνία της δημιούργησε πρόβλημα όσο ήταν στο νησί;

«Προς Θεού, ποτέ δε μου έκαναν bullying στο “Survivor” γιατί δε μιλούσα καλά τα Ελληνικά. Το γεγονός, όμως, πως τα ελληνικά μου δεν ήταν τόσο καλά, το διαπίστωσα μετά τις ψηφοφορίες, όταν έβλεπα τους υπόλοιπους να έχουν πιο διπλωματικό λόγο από το δικό μου.

Ορισμένες φορές, δεν μπορούσα να διατυπώσω αυτό που ήθελα με τις σωστές λέξεις. Και αυτό ίσως να παρεξηγήθηκε ορισμένες φορές», απαντά η Ξένια.

Υπήρξε κάποια στιγμή που η Ξένια σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς;

«Το είχα σκεφτεί πολλές φορές, αλλά με είχαν αποτρέψει από την παραγωγή, γιατί μου είχαν πει πως δε θα έκανε καλό ούτε σε μένα ούτε και στο συγκρότημα.

Τώρα που έχω ηρεμήσει και σκέφτομαι τα όσα έζησα στο “Survivor”, αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, εκείνη τη μέρα που πήγα να υπογράψω το συμβόλαιο, δε θα ξαναπήγαινα», ομολογεί.

Αφήστε το σχόλιό σας