«Ξεκάθαρα» οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Λευτέρης Κιντάτος τραγουδά ένα single που έγραψε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο Λευτέρης Κιντάτος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ξεκάθαρα».

Οι δύο κολλητοί άλλαξαν θέσεις. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει τραγουδήσει τραγούδια με την υπογραφή του Λευτέρη Κιντάτου όπως το «Όσα Νιώθω» και «Στη Δική Μου Αγκαλιά», που έγιναν πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Αυτή τη φορά αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε παρέα με τον Λευτέρη Κιντάτο ένα νέο single που έχει τον τίτλο «Ξεκάθαρα» και το τραγουδά ο τελευταίος.

«Ξεκάθαρα» λοιπόν πρόκειται για ένα μοναδικό τραγούδι από τον εξαιρετικό τραγουδιστή και τραγουδοποιό.

Ο Λευτέρης Κιντάτος συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «The Voice of Greece» και με την καθοδήγηση του coach Αντώνη Ρέμου, έφτασε έως το μεγάλο τελικό του talent show, έχοντας κλέψει τις εντυπώσεις για την αυθεντική λαϊκή φωνή του.

Ο τραγουδιστής – δημιουργός έχει γράψει επίσης τραγούδια για τον Βασίλη Καρρά, τον Νίκο Μακρόπουλο και το Θέμη Αδαμαντίδη, εννοώ συνυπέγραψε τους στίχους για τον πρόσφατο ντουέτο της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «Λάθος Μου».

Από την άλλη πλευρά, τραγούδια για τη φωνή του Λευτέρη Κιντάτου έχουν γράψει ο Βασίλης Καρράς με τον Γαβριήλ Γαβριηλίδη και η Ελένη Γιαννατσούλια με τον Μάριο Ψιμόπουλο.

Κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας