Για τη συναυλία τους στο Βεάκειο προετοιμάζονται ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, κάνοντας πριν επίσκεψη στο Πασαλιμάνι.

Λίγες μέρες, απομένουν για να δώσουν ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους τη μεγάλη συναυλία τους στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, την Παρασκευή 16 Ιουνίου (9:00 μ.μ.) και οι δύο τους βρέθηκαν στην καρδιά του Πειραιά στο Πασαλιμάνι.

Εξαιρετικοί συνεργάτες, φίλοι πια μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στη διάρκεια του χειμώνα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, είναι ένα δίδυμο που ξέρει να κερδίζει το κοινό του με τα τραγούδια του.

Σε ατμοσφαιρικό κατάστημα στο Πασαλιμάνι απόλαυσαν τον πειραιώτικο ήλιο, συζήτησαν, ήπιαν το καφέ τους και αστειεύτηκαν με τους περαστικούς, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν βλέποντας τους απλούς και χαλαρούς είτε να φωτογραφίζονται, είτε να δίνουν συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι.

Η βόλτα στο Πασαλιμάνι ήταν για τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Γιώργο Θεοφάνους, μια ανάσα δροσιάς και δύναμης πριν ανέβουν στο Βεάκειο. Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, υποσχέθηκαν ότι η κοινή τους εμφάνιση στο Βεάκειο, δεν θα είναι απλά μια συναυλία αλλά μια γιορτή με μεγάλες επιτυχίες, κόντρες μεταξύ των δύο τους και τραγούδια που θα τραγουδήσουν όλοι μαζί.

Το ραντεβού λοιπόν είναι στο Βεάκειο, την Παρασκευή 16 Ιουνίου (9:00 μ.μ.).

Δείτε επίσης: «Ο Δικός Μας Ο Δρόμος»,
Γιώργος Χατζηνάσιος και Γιώργος Θεοφάνους στο Βεάκειο

 

Αφήστε το σχόλιό σας