Ένας κόσμος δανείζεται στοιχεία και άποψη από τον άλλο. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σμίγει δισκογραφικά με τη Δήμητρα Γαλάνη.

Μια συνεργασία έκπληξη, ένα τραγούδι αριστούργημα! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνάντησε τη Δήμητρα Γαλάνη και δημιούργησαν ένα νέο τραγούδι.

Μετά την περσινή συνεργασία τους στο βαθιά ερωτικό «Κράτα Με Εδώ» και το απρόσμενο «Κοίτα Με» που μας χάρισαν το φετινό καλοκαίρι, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνεχίζει τη σύμπλευση με την κορυφαία και καταξιωμένη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου, σε μία καινούρια δημιουργική ανταλλαγή όπου η τέχνη των ήχων βρίσκει έναν νέο δρόμο με την τέχνη των στίχων.

Αυτή τη φορά, προσκαλούν μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της μουσικής σκηνής που έχει αναγνωριστεί για τις σπουδαίες συμπράξεις και την ιδιαιτερότητα της φωνής της: Τη Δήμητρα Γαλάνη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Δήμητρα Γαλάνη, δύο ελληνικές φωνές σμίγουν για πρώτη φορά και ταιριάζουν τόσο πολύ όσο ποτέ. Δύο ερμηνευτές από διαφορετική γενιά, αλλά με την ίδια απήχηση και διαχρονική καριέρα, σκύβουν με εκτίμηση ο ένας στο έργο του άλλου.

Το αποτέλεσμα τιτλοφορείται «Σε Ποιον Να Πω Το Σ’ Αγαπώ», ένα τραγούδι σε μουσική του ώριμου Μιχάλη Χατζηγιάννη και σε στίχους της επιδέξιας Λίνας Νικολακοπούλου. Εκεί που το μοντέρνο συναντά το κλασικό και ένας κόσμος δανείζεται στοιχεία και άποψη από τον άλλο:

«Μέρες δεν πήγα πουθενά, γύρευα εδώ στα σκοτεινά τα μάτια σου
Κι όπως δεν ξέσπαγε η βροχή, άκουγα το κομμάτια σου…
Σε ποιον να πω το σ’ αγαπώ, αν δεν πω το σε σένα
Παράθυρα ανοιγμένα και ο καιρός ζεστός
Είχαμε κάνει λάθη μα πάντα υπάρχει ένα που θα νικάει και πια να ζήσω πώς
Είναι μια λέξη που πονά, θέλεις να πεις “εμείς ξανά” μα χάνεσαι
Θέα στ’ απέραντο κενό, την αγκαλιά σου αισθάνεσαι…»

Έρχεται τις επόμενες ημέρες από την Cobalt Music.

Δείτε επίσης
Η ανεπανάληπτη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη
στο Λυκαβηττό δημοσιεύεται για πρώτη φορά 

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Mixalis Xatzigiannis (live) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας