Γιάννης Πλούταρχος
Γιάννης Πλούταρχος

Δύο πολύ ταλαντούχοι καλλιτέχνες, ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Σαββιδάκης πρόκειται να συμμετάσχουν με τις δικές τους δημιουργίες στο νέο δίσκο του Γιάννη Πλούταρχου!

Η νέα δισκογραφική δουλειά του «καλύτερου παιδιού» έχει μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της, με τα 2 τραγούδια που έχουμε ακούσει πρόσφατα από αυτήν, τα «Να’σαι καλά» και «Δε με παίρνει» να σημειώνουν ήδη μεγάλη επιτυχία.

Ένας νέος δίσκος, ο οποίος όπως αισθανόμαστε και από τα δείγματα γραφής που μας έχει δώσει ο Γιάννης Πλούταρχος στο Fix, όπου και εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται να μας ταξιδέψει σε υπέροχα μουσικά μονοπάτια.

Στους συντελεστές του «Κάτω από τον ίδιο ήλιο», όπως και θα ονομάζεται ο δίσκος, συμμετέχουν και δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες και δημιουργοί. Ο λόγος γίνεται για το Χάρη Βαρθακούρη και το Γιάννη Σαββιδάκη, οι οποίοι συνεργάζονται για πρώτη φορά ο καθένας τους με το Γιάννη Πλούταρχο σε κάποια τραγούδια που αναμένονται να είναι μοναδικά, όπως μπορούμε να καταλάβουμε και από τα λεγόμενα του ίδιου του τραγουδιστή παρακάτω:

«Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Σαββιδάκης μου εμπιστεύθηκαν πολύ όμορφα τραγούδια, και τους ευχαριστώ από καρδιάς. Όταν τα έφεραν τραγουδισμένα, τα είχαν πει εκπληκτικά. Δεν ξέρω αν μπόρεσα να τα πω κι εγώ όπως τα παιδιά, αλλά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα…»

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες καλλιτέχνες στο νέο δίσκο του Γιάννη Πλούταρχου συμμετέχει και ο έτερος ταλαντούχος συνάδελφός τους Γιώργος Σαμπάνης, ο δεξιοτέχνης Χρήστος Νικολόπουλος, οι Θάνος ΓεωργουλάςΔημήτρης Τσάφας και Ελένη Γιαννατσούλια που ξανασυνεργάζονται με τον αγαπημένο τραγουδιστή, αλλά και ο Χάρης Γεωργίου επίσης στην πρώτη του συνεργασία με το Γιάννη Πλούταρχο κ.ά.

Το «Κάτω από τον ίδιο ήλιο» αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Heaven Music στα τέλη του Ιανουαρίου!

Αφήστε το σχόλιό σας