Ένα αδελφάκι για την Blue Ivy;

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Θέλετε να γνωρίζετε τις τελευταίες; Φαίνεται ότι η Beyoncé είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και είναι έτοιμη να ανακοινώσει τα καλά νέα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο ημίχρονο του Super Bowl, όπου θα τραγουδήσει μαζί με τους Coldplay.

Η είδηση/φήμη έχει αναπαραχθεί από διάφορες πηγές, όπως το Hollywood Life που μια πηγή δήλωσε:

«Υπάρχουν μια σειρά από ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι η Beyonce είναι έγκυος. Πρόσφατα ενίσχυσε την ομάδα ασφάλειας για να είναι ασφαλής. […] Σίγουρα κάτι συμβαίνει»

Δεν είναι μόνο αυτά. Φαίνεται ότι πρόσφατα Beyo έχει βάλει για λίγο στη ντουλάπα τα εφαρμοστά ρούχα που την έχουμε συνηθίσει να φοράει και τη βλέπουμε να φοράει ρούχα πιο φαρδιά και άνετα: προσπαθεί να κρύψει την εγκυμοσύνη της; Όπως αναφέρθηκε το Radar, η Queen Bey είναι στο πέμπτο μήνα!

Αλλά πέρα από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της υπάρχει ένας ακόμα λόγος να περιμένουμε για τις 7 Φεβρουαρίου, ημερομηνία του Super Bowl. Σας έχουμε ήδη πει πως ίσως η Beyoncé κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ αμέσως μετά την πολυαναμενόμενη εκδήλωση.

Έχουμε μια σειρά από ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν: Η Beyonce είναι πραγματικά έγκυος; Blue Ivy θα έχει μια μικρή αδελφή ή ένα μικρό αδελφό; Πως θα είναι η performance της Queen Bey στο Super Bowl; Όντως θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ μετά το show;

Αναμένουμε

Αφήστε το σχόλιό σας