Κωνσταντίνος Αργυρός - Άντζελα Δημητρίου - Νίνο
Κωνσταντίνος Αργυρός – Άντζελα Δημητρίου – Νίνο

Το πολυσυζητημένο σχήμα του Rex σταμάτησε ξαφνικά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του.

Ο Νίνο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχαν δώσει τα χέρια προκειμένου να εμφανίζονται μαζί αυτό το χειμώνα στη σκηνή του Rex με guest την Άντζελα Δημητρίου. Το σχήμα συζητήθηκε μόνο και μόνο με την ανακοίνωσή του και στα τέλη του περασμένου ξεκίνησε τις πολυ-αναμενόμενες εμφανίσεις του.

Έχοντας πραγματοποιήσει 2 μήνες σχεδόν εμφανίσεων, ανακοινώθηκε πριν λίγη η ώρα η λήξη του σχήματος. Οι λόγοι του τερματισμού αυτής συνεργασίας δεν έχουν γίνει για την ώρα γνωστοί.

UPDATE (16/01): Η επιχείρηση έβγαλε την εξής ανακοίνωση για το τέλος των εμφανίσεων:

«ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ REX – ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Το REX MUSIC THEATER λόγω λειτουργικών και τεχνικών προβλημάτων που αφορούν στην ανακατασκευή της πρόσοψης και της εισόδου του ιστορικού κτηρίου του REX που στεγάζει το REX MUSIC THEATER τη σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη και την παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου βρίσκεται στη δύσκολη θέση να διακόψει τη λειτουργία του.

Έτσι, το πετυχημένο, κεφάτο και θεαματικό μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν ο Νίνο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Άντζελα Δημητρίου υποχρεούται να ολοκληρώσει νωρίτερα τις προγραμματισμέν-ες παραστάσεις του.

Ο όμιλος Μαροσούλη, οι πρωταγωνιστές της παράστασης και όλοι οι συνεργάτες, ευχαριστούν θερμά όλους τους φίλους που τους στήριξαν, τους επισκέφτηκαν και που τους τίμησαν με την παρουσία τους.»

3 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε το σχόλιό σας