Η X-men X-perience ξεκίνησε!

Οι Χιου Τζάκμαν, Τζέιμς Μακαβόι και Μάικλ Φασμπέντερ έχουν ήδη ανακοινώσει την έναρξη της X-men X-Perience* (http://fox.co/XMenXperience). Μετά την λαμπερή πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη όλο το καστ θα ταξιδέψει σε μεγάλες πόλεις του κόσμου, όπως το Λονδίνο, τη Μόσχα, τη Σιγκαπούρη και τη Μελβούρνη, με σκοπό την προώθηση της πιο μεταλλαγμένης περιπέτειας.

Το κοινό θα ζήσει την απόλυτη X-Men X-Perience μέσα από videos, φωτογραφίες και ζωντανές συνεντεύξεις των αγαπημένων χαρακτήρων.
Οι φανατικοί οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με την πολυαναμενόμενη ταινία, από σήμερα γράφοντας #XMenLive.

Σύνοψη:
Η απόλυτη ομάδα των μεταλλαγμένων υπερ-ηρώων έχει ξεκινήσει πόλεμο στην ταινία «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», με σκοπό τη διάσωση των ειδών, σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Οι αγαπημένοι «X-Men» θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους νεότερους εαυτούς τους, από την ταινία «X-Men: Η Πρώτη Γενιά», σε μια επική μάχη που πρέπει να αλλάξει το παρελθόν – για να σώσει το μέλλον μας.

*X-MEN X-PERIENCE

  • · Σάββατο, 10 Μαΐου – Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη (Αφίξεις στο κόκκινο χαλί και αποκλειστική ζωντανή μετάδοση από το Yahoo)
  • · Δευτέρα 12 Μαΐου – Πρεμιέρα στο Λονδίνο (Αφίξεις στο κόκκινο χαλί και αποκλειστική ζωντανή μετάδοση από το Yahoo)
  • · Τρίτη 13 Μαΐου Πρεμιέρα στη Μόσχα
  • · Τετάρτη 14 Μαΐου – Πρεμιέρα στη Σιγκαπούρη
  • · Πέμπτη 15 Μαΐου – Πρεμιέρα στο Σάο Πάολο
  • · Παρασκευή 16 Μαΐου – Πρεμιέρα στη Μελβούρνη και στο Πεκίνο

Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 22 Μαίου από την Odeon.

X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος Poster
X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος Poster

Αφήστε το σχόλιό σας