Το πρώτο ολοκληρωμένο trailer του «X Factor» έρχεται με την παρουσία του Βρετανού Simon Cowell και του Σάκη Ρουβά.

Το παγκοσμίως δημοφιλές μουσικό talent show του «X Factor» επανέρχεται δριμύτερο στην ελληνική τηλεόραση με ανανεωμένα πρόσωπα και πολύτιμους συνδετικούς κρίκους με το παρελθόν.

Τις τέσσερις νευραλγικές θέσεις των κριτών και μετέπειτα μεντόρων των φιλόδοξων τραγουδιστών κατέχουν η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Οι πρώτες οντισιόν έχουν ήδη λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη και το επιτελείο του «X Factor» βρίσκεται μία ανάσα από την επίσκεψη στην Αθήνα. Η πολυαναμενόμενη έναρξη προβολής στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, προγραμματίζεται για την ερχόμενη άνοιξη.

Το πόστο του κεντρικού παρουσιαστή θα αναλάβει ο λαμπερός Σάκης Ρουβάς, όπως συνέβη στους προηγούμενους τρεις ελληνικούς κύκλους του show.

Το πρώτο ολοκληρωμένο trailer του «X Factor» έρχεται με την παρουσία του Βρετανού Simon Cowell, εμπνευστή του franchise και υπεύθυνος μεταξύ άλλων για την πορεία του διάσημου νεανικού συγκροτήματος των One Direction.

Ο Simon Cowell τηλεφωνεί στο Σάκη Ρουβά για να του ζητήσει να επιστρέψει στο «X Factor». Φυσικά, η ατάκα που έγινε σλόγκαν «Είστε έτοιμοι;» δε γινόταν να απουσιάζει!

Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω:

 

Αφήστε το σχόλιό σας