Το «The X Factor» θα πρέπει να αναζητήσει αντικαταστάτη, αφού ένα από τα μέλη εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την κριτική επιτροπή.

Η Nicole Scherzinger υπαινίσσεται ότι πιθανώς δε θα επιστρέψει στο βρετανικό «The X Factor» το επόμενο έτος.

Μιλώντας στη «The Mirror», αποκάλυψε ότι συχνά αισθάνεται μοναξιά λόγω του γεμάτου χρονοδιαγράμματος και είπε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο κάποιες φορές. «Αν δεν επιστρέψω, δεν είναι επειδή δεν το αγαπώ. Είναι επειδή είμαι τραγουδίστρια πρώτα. Κάθε καλλιτέχνης χρειάζεται αυτόν τον χρόνο να προβληματιστεί», δήλωσε.

Η Nicole Scherzinger πρόσθεσε ότι είναι πολύ δύσκολο να εξισορροπήσει την καριέρα της με την προσωπική της ζωή. «Μπορεί να είναι μοναχικό», είπε. «Είμαι πάντα στο δρόμο, πάντα με τον εαυτό μου. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε σε αυτόν τον κλάδο αισθάνεται μόνος.»

Η πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls ανέφερε ότι έχει προχωρήσει πολλές αλλαγές τον τελευταίο καιρό. «Αυτό ήταν ένα πολύ μεταβατικό έτος για εμένα, στην καριέρα και προσωπικά. Οποιοσδήποτε είναι επιτυχημένος σε αυτό που κάνει, κάνει θυσίες.»

NICOLE-SCHERZINGER-YOU-MAGAZINE-

Η 39χρονη Αμερικανίδα υπερασπίστηκε επίσης την απόφασή της να καλέσει τον ράπερ Stormzy ως φιλοξενούμενο κριτή στη φάση του «Judge’s House» του «The X Factor», που γυρίστηκε στη Νότιο Αφρική. «Είναι αξιόπιστος για εμένα. Μου αρέσει που ο κόσμος δε σκέφτηκε ότι θα τον είχα ως φιλοξενούμενο κριτή», σχολίασε.

Έπειτα από τρεις κύκλους στο «The X Factor», η Nicole Scherzinger δεν έχει υπογράψει ακόμη για την επόμενη χρονιά, αν και ο Louis Walsh επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα ότι αυτός και η Sharon Osbourne θα συνεχίσουν.

Ο Simon Cowell αναμένεται επίσης να φέρει την Cheryl πίσω στο talent show, με τη σύζυγο του Liam Payne να ισχυρίζεται ότι ο Cowell είναι… «απελπισμένος» για να την έχει στην κριτική επιτροπή.

Δείτε επίσης: Οι Pussycat Dolls επανασυνδέονται

Pussycat Dolls - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας