Ο will.i.am. είναι… on «FIYAH» με νέο single

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Ο will.i.am. κυκλοφορεί το νέο solo τραγούδι του που είχε παρουσιάσει στο βρετανικό «The Voice».

Το καινούριο τραγούδι του κυκλοφορεί επισήμως ο will.i.am.

Η παρουσία του Αμερικανικού rapper και μουσικού παραγωγού στους Black Eyed Peas, του οποίου αποτελεί μέλος και δη ιδρυτικό, συνέβαλε αναμφίβολα καθοριστικά στην ανάδειξή τους ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και μετέπειτα πιο δημοφιλή συγκροτήματα στη hip hop σκηνή.

Παράλληλα με την ενασχόληση με το γκρουπ, ο will.i.am. διαθέτει και αυτοτελή, προσωπική παρουσία στη δισκογραφία, με την κυκλοφορία τεσσάρων studio albums.

Ως παραγωγός έχει συνεργαστεί με πλειάδα καλλιτεχνών όπως είναι οι Michael Jackson, U2, Rihanna, Lady Gaga, Justin Bieber, Justin Timberlake, Mariah Carey, Britney Spears, Miley Cyrus, David Guetta, Nicki Minaj, Ke$ha, Usher, Cheryl Cole και αρκετούς ακόμη.

Παράλληλα με τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή της βρετανικής έκδοσης του «The Voice», που μόλις ολοκληρώθηκε, ο will.i.am. επανέρχεται με προσωπική κυκλοφορία ακολουθώντας το «Boys & Girls» με την Pia Mia και το «Mona Lisa Smile» με τη Nicole Scherzinger.

I’m on fiyah

Το νέο single του will.i.am. ονομάζεται «FIYAH» και διακρίνεται από την έντονη γραμμή του μπάσου και το ελκυστικό ρεφρέν.

Η ιδέα για τη δημιουργία του προήλθε μέσα από το βρετανικό «The Voice» και το επιφώνημα «Fiyah» (Fire) που φώναζε το κοινό, το οποίο ο 42χρονος Αμερικανός μετέτρεψε σε τραγούδι για να δώσει άλλη μία γεύση από το πολυαναμενόμενο πέμπτο δίσκο του που θα έρθει στον κόσμο πιθανώς εντός της χρονιάς.

Το «FIYAH» κυκλοφορεί από την Interscope Records / Universal και συνοδεύεται από video clip, «σε εκτίμηση της βρετανικής κουλτούρας».

 

Αφήστε το σχόλιό σας