Με ένα πενταψήφιο ποσό μπορείτε να αποκτήσετε τη στολή της Whitney Houston από την ταινία «The Bodyguard».

Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες ενδυμασίες της Whitney Houston διατίθεται σε δημοπρασία και δεν είναι καθόλου φθηνή.

Η τιμή εκκίνησης στην πλατφόρμα του ScreenUsed.com για τη στολή «Βασίλισσα της Νύχτας» από την εμφάνιση της εκλιπούσας τραγουδίστριας στην ταινία «The Bodyguard» (Ο Σωματοφύλακας) του 1992 είναι 10.000 δολάρια.

Τη στολή φορούσε η pop τραγουδίστρια «Rachel Marron», ο ρόλος που υποδύθηκε η Whitney Houston, στη σκηνή στην οποία δέχεται επίθεση κατά τη διάρκεια ενός live.

Με αυτήν την ενδυμασία εμφανίζεται και στην αφίσα της ταινίας, στην αγκαλιά του συμπρωταγωνιστή της, Kevin Costner.

Είναι δημιούργημα της υπεύθυνης για τα κοστούμια στην ταινία, της Susan Nininger: Ένα σαν επιχρωμιωμένο κομμάτι από πλαστικό για το στήθος, υφασμάτινος κορσές, σύνολο από κάτω σε χρώμα μεταλλικό γκρι, κολάρο και ζώνη επίσης σε μεταλλικό γκρι, μακριά γάντια, μπότες με ψηλά τακούνια και ασημί αξεσουάρ για το κεφάλι.

Whitney Houston - Hit Channel

Βεβαίως, λόγω της επικίνδυνης σκηνής, στη στολή υπάρχουν «κάποιες τρύπες και σκισίματα» από τη χρήση της στην ταινία. Επίσης, λείπουν κομμάτια από τα αξεσουάρ με χάντρες.

Οι ενθουσιώδεις ενδιαφερόμενοι πρέπει να βιαστούν: Η δημοπρασία λήγει στις 25 Αυγούστου.

Η ταινία «The Bodyguard» ήταν το υποκριτικό ντεμπούτο της Whitney Houston και αποτέλεσε το δεύτερο φιλμ με τα περισσότερα έδοσα παγκοσμίως το 1992. Το soundtrack της ταινίας έγινε το εμπορικότερο soundtrack όλων των εποχών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας