Η 25η επέτειος της διαχρονικής ταινίας «The Bodyguard» σημαδεύεται από μία εξαιρετικά σημαντική συλλογή της Whitney Houston.

Ένας καινούριος δίσκος με αδημοσίευτο υλικό κυκλοφορεί πέντε χρόνια μετά τον αδόκητο θάνατο της ντίβας Whitney Houston σε ηλικία 48 ετών, το 2012.

Το soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «The Bodyguard», με πρωταγωνίστρια τη διάσημη καλλιτέχνιδα και τον Kevin Costner, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1992 και ήταν το πρώτο άλμπουμ στα χρονικά που σημείωσε πωλήσεις άνω τους ενός εκατομμυρίου αντιτύπων κατά την πρώτη εβδομάδα διάθεσης.

Σήμερα απαριθμεί πωλήσεις μεγαλύτερες των 45 εκατομμυρίων δίσκων.

Τώρα, προς τιμήν της 25ης επετείου της διαχρονικής ταινίας που η μουσική της προτάθηκε για δύο βραβεία Oscar, η Sony Legacy ανακοινώνει με υπερηφάνεια το άλμπουμ «I Wish You Love: More From The Bodyguard», το οποίο αναμένεται να γίνει πράξη 25 έτη μετά την κυκλοφορία του πρωτότυπου soundtrack, στις 17 Νοεμβρίου 2017.

Το «I Wish You Love: More From The Bodyguard» είναι μία νέα, εξαιρετικά σημαντική συλλογή της Whitney Houston που συγκεντρώνει μαζί μία ποικιλία από ζωντανές και στουντιακές ηχογραφήσεις, πολλές εκ των οποίων ήταν μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητες ή μη διαθέσιμες.

Συμπεριλαμβάνεται αδημοσίευτο υλικό από τη ζωντανή ηχογράφηση της ιστορικής περιοδείας «The Bodyguard Tour» της Whitney Houston, όπως το «Run To You» που ερμήνευε σπάνια καθώς και εναλλακτικές ηχογραφήσεις από την ταινία και πολλά ακόμη.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. I Will Always Love You (Alternate Mix)
2. I Have Nothing (Film Version)
3. I’m Every Woman (Clivilles & Cole House Mix I Edit)
4. Run to You (Film Version)
5. Queen of the Night (Film Version)
6. Jesus Loves Me (Film Version)
7. Jesus Loves Me (A Capella Version)
8. I Will Always Love You (Film Version)
9. I Have Nothing (Live)
10. Run to You (Live)
11. Jesus Loves Me / He’s Got The Whole World In His Hands (Live)
12. Queen of the Night (Live)
13. I Will Always Love You (Live)
14. I’m Every Woman (Live)

Προάγγελος της ολοκαίνουριας συλλογής είναι η live εκτέλεση του «Queen Of The Night».

Δείτε επίσης: Η ζωή και ο τραγικός θάνατος της
Whitney Houston θέμα νέου ντοκιμαντέρ

Whitney Houston - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας