Παπαρίζου, Μουζουράκης, Τάμτα κ.ά. κάνουν «Βουτιά Στο Γαλάζιο» για το «Safe Water Sports»

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,989ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
855ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν για να συνδράμουν στις δράσεις ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί το «Safe Water Sports».

Το «Safe Water Sports» είναι ένα μη – κερδοσκοπικό σωματείο που έχει σαν βασικούς στόχους, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό και τη θάλασσα.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα θέματα ασφάλειας και πρόληψης των πνιγμών και των ατυχημάτων καθώς και την ενίσχυση του ευρύτερου θεσμικού πλαισίου για την ασφάλεια στην χώρα μας.

Στα πλαίσια των ενημερωτικών δράσεων που υλοποιεί με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών και των νέων, ο οργανισμός συνεργάστηκε με τη δισκογραφική εταιρεία Minos EMI / Universal προκειμένου να κυκλοφορήσει ένα μουσικό CD με θέμα το νερό και τη θάλασσα

Ο τίτλος του είναι «Βουτιά Στο Γαλάζιο».

Στο μουσικό project συμμετέχουν γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες, όπως η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης, η Τάμτα, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Πέννυ Μπαλτατζή, αλλά και η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη. Συμβάλλει επίσης η Χορωδία Μέσου Τμήματος του Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Αθηνών.

Η μουσική είναι της Δέσποινας Σουγιούλ, οι στίχοι του συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλου, η ενορχήστρωση και ο προγραμματισμός έγινε από τον Λευτέρη Ξάνθη και διεύθυνση παραγωγής από τον Νεκτάριο Κόκκινο.

H Minos EMI / Universal και όλοι οι συντελεστές του μουσικού CD συμμετέχουν αφιλοκερδώς, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση του «Safe Water Sports».

Οι τίτλοι των τραγουδιών και οι συντελεστές τους:

1. Μια Σταγόνα – Έλενα Παπαρίζου
2. Όλοι Χωράνε Στο Γαλάζιο – Ανδριάνα Μπαμπαλή
3. Θάλασσα Τ’ Όνομά Της – Τάμτα
4. Ο Πειρατής – Πάνος Μουζουράκης
5. Χταπόδιος Σέιφ – Θοδωρής Μαραντίνης
6. Το Τρελοβάπορο – Πέννυ Μπαλτατζή
7. Το Νερό Είναι Χαρά – Νάντια Κοντογεώργη & Η Χορωδία Μέσου Τμήματος του Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Αθηνών
8. Your Best Friend – Τάμτα
9. Octopus Safe – Θοδωρής Μαραντίνης
10. Water’s Safe, Water’s Fun – Νάντια Κοντογεώργη
11. Time Stands Still In The Sea – Έλενα Παπαρίζου
12. Το Νερό Είναι Χαρά – Η Χορωδία Μέσου Τμήματος του Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Αθηνών

 

Γράψτε το σχόλιό σας