Στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» θα εμφανιστούν ξανά η Κέλλυ Βουδούρη, η Αναστασία Ιωακειμίδου και η Γιάννα Φαφαλιού.

Οι Κέλλυ Βουδούρη, Αναστασία Ιωακειμίδου και Γιάννα Φαφαλιού ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μία φορά και επιστρέφουν στη μουσική σκηνή «Σφίγγα», το Σάββατο 22 Απριλίου. Καλεσμένοι τους οι Πάνος Σμυρναίος και Μιχάλης Καραγκούνης.

Συνολικά πέντε φωνές που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τη συμμετοχή τους στο talent show «Rising Star»!

Η Κέλλυ Βουδούρη, η Αναστασία Ιωακειμίδου και η Γιάννα Φαφαλιού μας συστήθηκαν μέσα από το talent show του ANT1, «Rising Star» και ξεχώρισαν αμέσως για τις ιδιαίτερες χροιές τους, την παρουσία τους και τις μουσικές επιλογές τους. Φυσικά δεν ήταν καθόλου τυχαίο πως και οι τρεις τους επιλέχθηκαν από τον Κώστα Μακεδόνα για να πλαισιώσουν την ομάδα του και η πορεία τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!

Έχοντας στο ενεργητικό τους ήδη δύο επιτυχημένες εμφανίσεις στη «Σφίγγα», η Κέλλυ Βουδούρη, η Αναστασία Ιωακειμίδου και η Γιάννα Φαφαλιού επανέρχονται και παρουσιάζουν με έξι εξαιρετικούς μουσικούς ένα δείγμα της καλλιτεχνικής τους ταυτότητας.

Μέσα από τραγούδια και ερμηνείες που τους έχουν επηρεάσει από την rock, έντεχνη, λαϊκή αλλά και παραδοσιακή μουσική και θα ανατρέξουν στο χρόνο, φτάνοντας στο σήμερα μέσα από ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις και «παντρέματα» διαφορετικών ακουσμάτων.

Μαζί τους οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Πάνος Σμυρναίος και Μιχάλης Καραγκούνης που με την πορεία τους στο «Rising Star» άφησαν παρομοίως πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!

Συντελεστές

Μαζί τους οι μουσικοί:
Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος: Ηλεκτρική κιθάρα
Σταύρος Χαραμής: Μπουζούκι
Κώστας Ματσούκης: Πλήκτρα
Σπύρος Βαρδακαστάνης: Μπάσο
Δημήτρης Νάνος: Τύμπανα
Σπύρος Λιβέρης: Ακουστική κιθάρα, βιολί, ενορχήστρωση

 

Αφήστε το σχόλιό σας