Ακυρώνεται η συναυλία Βιτάλη και Ζιώγαλα στο Βεάκειο

-

Η Ελένη Βιτάλη και ο Νίκος Ζιώγαλας ματαιώνουν την επικείμενη συναυλία τους στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Η Ελένη Βιτάλη στην καλύτερή της περίοδο, ως μεγάλη ερμηνεύτρια και δημιουργός, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με επιλογές τραγουδιών από όλες τις μεγάλες δισκογραφικές της επιτυχίες.

Η καινούργια μπάντα της, οι «ΤΖΟΥΜ», που έστησε και επιμελήθηκε ο Νίκος Ξύδης, αποτελεί από μόνη της μουσική πρόταση. Με εντελώς φρέσκο και νέο ήχο, συμπληρώνει θαυμάσια την πολύπλευρη και μοναδική μουσική της προσωπικότητα.

Εξαιρετικός δίπλα της στη σκηνή ο Νίκος Ζιώγαλας, φίλος αγαπημένος από τα παλιά, παρουσιάζει τις πιο γνωστές δημιουργίες του με αυτό που τον ενώνει επί δεκαετίες με την Ελένη Βιτάλη, δηλαδή την κοινή αισθητική και την κοινή ματιά για το καλό ελληνικό τραγούδι που έχει ρίζες στη Δημοτική και Λαϊκή παράδοση.

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά θα ήταν η επόμενη στάση των κοινών συναυλιών τους ωστόσο τα πλάνα ακυρώνονται, λόγω της πρόγνωσης για βροχές και καταιγίδες τη συγκεκριμένη ημέρα.

Ο φετινός άστατος καλοκαιρινός καιρός, θα μας στερήσει τη συνάντηση με τη  μεγάλη ερμηνεύτρια και δημιουργό Ελένη Βιτάλη, το φίλο της από τα παλιά Νίκο Ζιώγαλα και τη νέα μπάντα των Τζουμ.

Οι κάτοχοι προπωλημένων εισιτηρίων μπορούν να τα εξαργυρώνουν από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου από το σημείο που τα προμηθεύτηκαν.

Δηλαδή είτε από το viva.gr, είτε από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας