Στην κυπριακή συναυλία – έρανο για τους πυρόπληκτους της Αττικής λαμβάνουν μέρος η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος.

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος συμμετέχουν στο #StandByGreece, τον Παγκύπριο Έρανο και Συναυλία για τους πληγέντες από την καταστροφική φωτιά στην ανατολική Αττική.

Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες θα πάρουν μέρος στη συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, που διοργανώνεται την Τρίτη 31 Ιουλίου, από τις 5 το απόγευμα, στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, δίπλα στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Στο χώρο θα συγκεντρώνονται χρήματα μέσω εισφορών στο περίπτερο του «Hope For Children CRC Policy Center», ενώ θα πωλούνται ποτά και τρόφιμα, τα καθαρά έσοδα των οποίων θα δοθούν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανακατασκευή υποδομών δημοσίου συμφέροντος για τα παιδιά που από κοινού με τις τοπικές ελληνικές αρχές, θα επιλεγεί.

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν και η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του επιτρόπου εθελοντισμού.

Εκτός από την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο, θα τραγουδήσουν και οι: ⠀

17:00 – 18:00 Theo & Alex
18:00 – 19:00 OnTour
19:00 – 20:00 Cashiers (Band)
20:00 – 21:00 Neon Knights
21:00 – 22:00 The Boots
22:00 – 23:00 Fuse ⠀

Η πανμιντιακή εκδήλωση και εκστρατεία συλλογής χρημάτων για την ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για παιδιά θα αρχίσει από τις 06:00 το πρωί της Τρίτης, με το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ να δίνει το σύνθημα για την έναρξη ραδιομαραθωνίου.

Στο στούντιο θα φιλοξενούνται τηλεοπτικοί παρουσιαστές, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, προκειμένου να συνδράμουν στη συγκέντρωση χρημάτων.

Ταυτόχρονα, από τις 31 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου, οι Κύπριοι πολίτες μπορούν να κάνουν τη συνεισφορά τους σε υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας και της Τραπέζης Κύπρου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας