Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας έχουν ετοιμάσει ένα τραγούδι που σίγουρα θα σας αγγίξει.

Με ολοκαίνουργιο τραγούδι επιστρέφει η Άννα Βίσση.

Μετά την κυκλοφορία του τριπλού και συλλεκτικού δίσκου «Hotel Ερμού Live 2015 – 2018», που ανέβηκε στην πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων, η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» επανέρχεται στο μουσικό προσκήνιο με νέα κυκλοφορία, αλλά και τον επόμενο κύκλο των εμφανίσεών της στη νυχτερινή Αθήνα.

Η Άννα Βίσση συνεχίζει την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με το Νίκο Καρβέλα που έχει αντέξει στο πέρασμα δεκαετιών, καθώς ταιριάζουν όσο κανένα άλλο δημιουργικό δίδυμο και είναι πανέτοιμοι να παρουσιάσουν το νέο τραγούδι τους, το οποίο φέρει τον τίτλο «Μέσα Μου».

Παράλληλα, η μοναδική ερμηνεύτρια προετοιμάζεται να υποδεχθεί το αθηναϊκό κοινό στο μοναδικό της χώρο, το «Hotel Ερμού» για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Η Άννα Βίσση υπόσχεται «Ξανά Μανά» μόνο επιτυχίες και διασκέδαση, αφού γνωρίζει πώς να ανατρέπει τα δεδομένα με ένα ανατρεπτικό show γεμάτο καθηλωτικές ερμηνείες και όλες τις μεγάλες επιτυχίες της.

Το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση με τίτλο «Μέσα Μου», σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο Νίκος Καρβέλας, έρχεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας από τη  Δευτέρα 26 Νοεμβρίου. Κυκλοφορεί επίσημα στις 3 Δεκεμβρίου από την Panik Gold.

Τι να μου κάνουν μάτια μου
Δαίμονες και αγγέλοι
Που ‘γινες δηλητήριο
Μα εγώ σε νιώθω μέλι

 

Αφήστε το σχόλιό σας