Με καινούρια δυνατή επιτυχία επανεμφανίζεται τις επόμενες ημέρες η Βίλλυ Ραζή!

Μας έμαθε ότι δε… μιλούν οι μαργαρίτες, όμως για την περίπτωσή της είπαν πολλά.

Η Βίλλυ Ραζή έλκυσε την προσοχή με τη διασκευή του τραγουδιού «Δε Μιλούν Οι Μαργαρίτες», αφήνοντας συγχρόνως πολλές υποσχέσεις με την καθαρή λαϊκή χροιά της φωνής της και τη δυναμική νεανική παρουσία της.

Το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της και «μάδησε» τις μαργαρίτες, σε μία επιτυχία που πλησιάζει συνολικά τις 8 εκατομμύρια προβολές στα δύο επίσημα ανεβασμένα video. Ένα χρόνο μετά η Βίλλυ Ραζή επανεμφανίζεται δισκογραφικά επιλέγοντας ένα ανανεωμένο άκουσμα.

Το καινούριο φιλόδοξο single της νεαρής και ανερχόμενης τραγουδίστριας έχει τον τίτλο «Εμένα Βρήκες», μέσα από το οποίο ξεχωρίζει με την ερμηνεία της επιδεικνύοντας το θερμό ταπεραμέντο της. Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν τις προηγουμένες ημέρες στην περιοχή της Κινέτας, από όπου μάλιστα προέρχεται η κεντρική φωτογραφία του άρθρου.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με το Γιάννη Πλούταρχο στο «Posidonio» μέχρι τον περασμένο Αύγουστο, η Βίλλυ Ραζή εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «VIP» στην Αθήνα μαζί με τον Άκη Δείξιμο, το Λευτέρη Κιντάτο και τη Νάιρα Αλεξοπούλου.

Έρχεται στις 12 Μαΐου από τη Minos EMI.

«Εμένα βρήκες να πληγώσεις και ενοχές να με φορτώσεις…»

Ακούστε την προηγούμενη επιτυχία της Βίλλυ Ραζή, «Δε Μιλούν Οι Μαργαρίτες»:

Αφήστε το σχόλιό σας