Η Βίκυ Καρατζόγλου δίνει συνέχεια στη δισκογραφική συνεργασία της με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ελεάνα Βραχάλη.

Η Βίκυ Καρατζόγλου επιστρέφει με το νέο single «Γιατί».

Μετά την πρώτη μουσική συνάντηση στο «Πριν Από Σένα», έρχεται το δεύτερο τραγούδι από τη συνεργασία της με την εξαιρετική Ελεάνα Βραχάλη και τον καταπληκτικό Γιώργο Σαμπάνη.

Μία πολύ ιδιαίτερη και σημαντική συνάντηση από την οποία γεννήθηκε ένα τραγούδι που συγκινεί από το πρώτο άκουσμα. Τη μουσική παραγωγή, την ενορχήστρωση και τη μίξη έχει επιμεληθεί ο Soumka. Τη μελωδία της εισαγωγής τη συνέθεσε ο Κωνσταντίνος Παλάκας.

Τα «Γιατί» σχεδόν πάντα στη ζωή μας είναι ρητορικά. Απώλειες, σκέψεις, ερωτήματα που ο καθένας μπορεί να έχει. Εδώ, όσο αιχμηρά κι αν είναι, ακουμπούν απαλά στο λυγμό της φωνής και της ψυχής της Βίκυς Καρατζόγλου.

Το «Γιατί» είναι το δεύτερο τραγούδι της Βίκυς Καρατζόγλου που οπτικοποιείται υπό τη σκηνοθετική ματιά του Σπύρου Μαλτέζου, σε σενάριο του Αντώνη Θυσιάδη. Στο video clip συμπρωταγωνιστεί η εξαιρετική ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά.

Από το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, η Βίκυ Καρατζόγλου θα εμφανίζεται στο πλευρό της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιάννη Κότσιρα στην «Ακτή Πειραιώς» στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα «Δυνατά Κάθε Φορά».

Το «Γιατί» θα περιλαμβάνεται στο δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της Βίκυς Καρατζόγλου, που αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Feelgood Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας