Οι Zante Dilemma έπειτα από ένα χρόνο απουσίας κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι!

Οι Zante Dilemma στην έως τώρα πορεία τους μας έχουν χαρίσει μία σειρά από μοναδικά τραγούδια που αγαπήθηκαν, όπως το «Μυστικό», τη διασκευή του «Νάντια» του Νίκου Καρβέλα και με κορυφαία τους επιτυχία το «Χριστίνα» το οποίο έγινε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, με την αγγλόφωνη έκδοσή του, το «My Christina», να κάνει διεθνή επιτυχία!

Έπειτα από ένα χρόνο σιωπής λοιπόν οι Zante Dilemma έρχονται να διαψεύσουν τις κακές φήμες που τους ήθελαν υπό διάλυση και αποστασιοποιημένους από τα μουσικά δρώμενα.

Η νέα τους μεγάλη παραγωγή με τίτλο «Μέσα στη νύχτα» έρχεται να αποκαλύψει μια νέα άποψη στη δυναμική των στίχων και της ενορχήστρωσης χωρίς να παρεκκλίνουν από την γνωστή τους ηλεκτρονική συνταγή και τις αυθόρμητες και πρωτότυπες μελωδίες τους.  Η φωνή του ράπερ Profiti P.φέρνει μια πρωτόγνωρη ισορροπία με τη μελωδία και η επιθετική της δυναμική συμπληρώνει τις λεπτομέρειες στο ύφος και στη σύνθεση των Zante Dilemma.

Οι Zante Dilemma ευχαριστούν τον κορυφαίο Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Γκάβαλο που κατάφερε με την εμπειρία του να δώσει μια άλλη διάσταση στη νέα αυτή διαχρονική παραγωγή του διεθνούς ελληνικού συγκροτήματος.

Η ενορχήστρωση έγινε από τον Αντώνη Μέρμελα και το Studio Sound-Live.

Αφήστε το σχόλιό σας