Velvet Fire
Velvet Fire

Οι VELVET FIRE είναι ένα συγκρότημα που αποτελείται από τον George Alex και τη May Sokolai. Η ένωση τους έγινε από μία τυχαία συνάντηση όταν βρέθηκαν να τραγουδάνε μαζί στην ίδια σκηνή σε ένα live. Και το πείραμα πέτυχε. Η κοινή αισθητική στη μουσική αλλά και στο lifestyle τους έκανε αμέσως να σκεφτούν πως πρέπει να γίνουν group. Κάπως έτσι ανάμεσα σε νότες, στίχους και κοινές αναφορές γεννήθηκαν οι VELVET FIRE.

Ήχος καινούργιος αλλά και οικείος, που θες να ακούς ξανά και ξανά και μια εμφάνιση καθόλου συνηθισμένη, δημιουργούν την ενδιαφέρουσα ταυτότητα των VELVET FIRE.
Νέοι άνθρωποι, καινοτόμες ιδέες, μοντέρνα αισθητική, χαρακτηριστική μουσική. Αυτά είναι τα συστατικά που κάνουν τους VELVET FIRE να είναι έτοιμοι να μας κατακτήσουν!
Τον Σεπτέμβριο του 2011 υπογράφουν με την Universal Music Greece.
Τον Οκτώβρη του 2011 κυκλοφορούν το πρώτο τους digital single «ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ» σε μουσική του Λεωνίδα Χατζάρα και στίχους του Θάνου Παπανικολάου ,συνοδευόμενο από ένα videoclip που συζητήθηκε αρκετά λόγω του οτι μετατρέπουν ένα studio πρόβας σε πεδίο μάχης,υπό την σκηνοθεσία του Sherif Francis.Το εν λόγω videoclip χαρίζει στους VELVET FIRE την πρώτη τους υποψηφιότητα στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2012,στην κατηγορία «Fashion Icon σε videoclip».
Τον Φεβρουάριο του 2012 και με αφορμή την συμμετοχή τους στον Ελληνικό τελικό της Eurovision κυκλοφορεί το δεύτερο digital single των VELVET FIRE ,« NO PARKING »,σε αγγλικό στίχο αυτή τη φορά.Το κομμάτι αυτό υπογράφουν οι George Samuelson και Λεωνίδας Χατζάρας, και παρόλο που δεν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision,αγαπήθηκε πολύ από Ελλάδα και εξωτερικό.
» ΤΡΕΛΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ «ονομάζεται το τρίτο κατά σειρά single των VELVET FIRE που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2012, σε μουσική Λεωνίδα Χατζάρα και Μarcus Winther John , και στίχους των VELVET FIRE (Maiy Lou Sokolai – George Alex).
Δείτε το video clip:

Αφήστε το σχόλιό σας