Το τελευταίο τραγούδι και video των The Neighbourhood για το εξαιρετικό track, “Let It Go” έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στο VEVO λίγες μέρες πριν.

Το “Let It Go” θα κυκλοφορήσει από την Columbia Records την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013. Το τραγούδι ακούστηκε για πρώτη φορά ως το ‘Hottest Record In The World’ στην εκπομπή του Zane Lowe την Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου. Πριν μοιραστεί το “Let It Go” με τον κόσμο, ο Zane Lowe είπε, «Μόνο με δύο τραγούδια και ήδη αισθανόμαστε σίγουροι ότι οι Neighbourhood ετοιμάζονται για μεγάλα πράγματα. Αυτό είναι κλασσικό Καλιφορνέζικο τραγούδι με hip hop στο background».

Η μπάντα βρίσκεται αυτή την στιγμή σε περιοδεία στην Αμερική με τον Paul Banks (πριν ήταν με τους Temper Trap) και θα εμφανιστούν σε shows στο Λονδίνο, την Γλασκόβη και το Μάντσεστερ. Τον Δεκέμβριο θα βρεθούν  στην Καλιφόρνια (Los Angeles & Santa Anna) για gigs στο Bootleg Theatre (για 3 Κυριακές ξεκινώντας από την 9η Δεκεμβρίου) και στο Constellation (για 2 Δευτέρες ξεκινώντας από την 10η Δεκεμβρίου). Όλα τα shows είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Δημιουργήθηκαν από πέντε φίλους τον Αύγουστο του 2011. Οι Neighbourhood αναμένεται να κυκλοφορήσουν το debut album τους, το οποίο ηχογραφήθηκε στο L.A. κατά την διάρκεια του καλοκαιριού του 2012, την άνοιξη της επόμενης χρονιάς

Οι Neighbourhood είναι: Jessie Rutherford (vocals), Jeremy Freedman (guitar), Zach Abels (guitar), Mikey Margott (bass) & Bryan Sammis (drums).

 

Αφήστε το σχόλιό σας