Το μοναδικό hybrid-pop duo επιστρέφει με μία ιδιαίτερη συνεργασία με τον hot ‘Ελληνα electro παραγωγό.
Το «Take U Home» είναι ένας τέλειος συνδυασμός των μελωδικών hooks των The FaDE και των δυνατών electro beats του Mark Angelo.
Ένα άκρως ραδιοφωνικό single με uplifting καλοκαιρινά φωνητικά , ιδανικό για να μας συνοδεύσει στις πιο έντονες στιγμές του καλοκαιριού που μόλις ξεκίνησε.

Οι The FaDe , έχουν τραβήξει τα βλέμματα, καθώς το πολυσυζητημένο τους single Won’t Let Go με airplay στην Μεγάλη Βρετανία και ενδιαφέρον από μεγάλα label του εξωτερικού, είναι υποψήφιο για Best Alternative Video στα φετινά MAD Video Music Awards. Επίσης θα εμφανιστούν live στα βραβεία μαζί με την Demy, και θα παρουσιάσουν καινούριες τους ακυκλοφόρητες δουλειές στο preshow της βραδιάς.

Ο Mark F. Angelo θεωρείται πλέον ως ένας από τους πιο δυναμικούς παραγωγούς House/dance/electro μουσικής στην Ελλάδα. Μαζί με την Shaya ήταν το Opening act σε open-air gig του David Guetta στο Μαυροβούνιο καθώς επίσης οι δυο τους κέρδισαν το βραβείο BEST GREEK ACT, στα MTV EMAS 2011 συμμετέχοντας με το τραγούδι, από το προσωπικό album του Mark Angelo, «Far from everything». Το τραγούδι αυτό γνωρίζει ακόμα μεγάλη επιτυχία σε χώρες του εξωτερικού. Ο Mark Angelo επιπλέον πραγματοποιεί συνεργασίες με djs-παραγωγούς του εξωτερικού όπως με τον Βέλγο παραγωγό Emmanuel Kosh και με τους Αμερικάνους Static Groove. Ταυτόχρονα κυκλοφορεί και το προσωπικό digital single του Mark Angelo με τίτλο «Insane» featuring Mary Jeras.

 

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε το σχόλιό σας