Ρήγας - video clip

Ο Ρήγας παρουσιάζει το βίντεο κλιπ του «Όλοι μένουνε μόνοι»


Ο Ρήγας συνήθιζε να γράφει στίχους από πολύ νεαρή ηλικία, εξωτερικεύοντας έτσι τις σκέψεις του. Η ανάγκη της έκφρασης των συναισθημάτων και η αγάπη του για την μουσική τον οδήγησε να ασχοληθεί με την μελοποίηση των στίχων και την μουσική παραγωγή.

Μετά την ενηλικίωση του ξεκίνησε την συνεργασία και με άλλους μουσικούς παραγωγούς εντός και εκτός Ελλάδας, παντρεύοντας το hip hop με την reggae μουσική.

Το ταξίδι του στην μουσική αναζήτηση τον οδήγησε μαζί με τον Δημήτρη Πετσούκη των ιστορικών FF.C, στην ίδρυση της μπάντας «Έξοδος Κινδύνου».
Μαζί ετοιμάζουν τον δίσκο «Χαρμολύπη 2» σε συνέχεια του πρώτου, όπου θα εμπλουτίσει το hip hop με παραδοσιακά όργανα και rock πινελιές. Τον επερχόμενο Χειμώνα, θα συμμετάσχει σε δίσκους καλλιτεχνών της hip hop και της Dubstep σκηνής και θα παρουσιάσει και το πρώτο του solo cd με τίτλο «Τράβηξε ένα χαρτί».

Σχετικά με το τραγούδι:
Όλοι μένουμε μόνοι, είτε είμαστε κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο, είτε είμαστε περιτριγυρισμένοι από πολλούς ανθρώπους.
Ζούμε σε μία εποχή που μας ωθεί στην απομόνωση μετατρέποντας τις σχέσεις των ανθρώπων, σε γυάλινες, σε ευκαιριακές, σε εύθραυστες, εντυπωσιακές βιτρίνες καταστημάτων.
Οι συμπεριφορές συχνά πηγάζουν από την μίμηση κοινωνικών “προτύπων”, από τον εγωισμό, την ανασφάλεια και το φαίνεσθε. Για να καταλήξουν να δημιουργούν απογοητεύσεις και χρόνιες ψυχολογικές φοβίες δίνοντας έτσι συνέχεια σε ένα φαύλο κύκλο.
Το εγώ πρέπει να συναντήσει το εσύ, για να καταλήξει στο εμείς.

Το βίντεο κλιπ μπορείτε να το δείτε και σε High Definition 1080p:

Αφήστε το σχόλιό σας