Νίκος Βέρτης - Ούτε που με νοιάζει

Ο Νίκος Βέρτης επέστρεψε με νέο δίσκο και ολοκαίνουριο video clip μίας νέας μεγάλης επιτυχίας!

Ο Νίκος Βέρτης, σχεδόν δύο χρόνια μετά το πολυπλατινένιο άλμπουμ «Είμαι Μαζί Σου», που αγαπήθηκε πολύ και έβγαλε τεράστιες επιτυχίες, όπως το «Αν Είσαι Ένα Αστέρι», το «Δεν Με Σκέφτεσαι», το«Είμαι Μαζί σου» και το «Θύμωσε Απόψε η Καρδιά», επιστρέφει τώρα με το ολοκαίνουργιο καταπληκτικό άλμπουμ «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ».

Όπως φανερώνει και ο τίτλος του, το άλμπουμ «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» είναι μια συλλογή εξαιρετικών τραγουδιών, διαλεγμένα ένα-ένα απο τον ίδιο τον Νίκο Βέρτη ώστε να ανοίξει νέους μουσικούς δρόμους και να προτείνει κάτι καινούργιο στο κοινό που τον ακολουθεί εδώ και δέκα χρόνια δισκογραφικής καριέρας.

Από τα 11 τραγούδια του άλμπουμ έχει ήδη ξεχωρίσει το «Αδιαφορείς», που έχει γίνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, και σειρά τώρα παίρνει το «Ούτε που με νοιάζει» σε μουσική Δημήτρη Δέκου και στίχους Βαγγέλη Κουζέλη, το οποίο ετοιμάζεται να γίνει το νέο hit του τραγουδιστή!

Η σκηνοθεσία έγινε από τους Luydmil Illarionov και Liusi, με το τραγούδι, όπως και ο δίσκος, να κυκλοφορεί από τις Theama και Cobalt Music.

Αφήστε το σχόλιό σας