Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music VIDEO PREMIERE: Gregory Style - Princess

VIDEO PREMIERE: Gregory Style – Princess

-

Δες και αυτά

"Princess" - Gregory Style
“Princess” – Gregory Style

Την Παγκόσμια ημέρα Ελεύθερης Έκφρασης, 26η Οκτωβρίου, επέλεξε ο Gregory Style να δώσει στη δημοσιότητα το νideo clip του κομμάτιου με τίτλο “Princess” που διανέμεται ψηφιακά από τη Warner Music Greece!

Ο νεαρός καλλιτέχνης πρόσφατα βρέθηκε στο γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα “Athenaum Intercontinental” για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Ο μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής υπάκουσε στις καλλιτεχνικές υποδείξεις του γνωστού και ταχύτατα εξελίξιμου σκηνοθέτη Μιχαήλ Μαυρομούστακου και το αποτέλεσμα πραγματικά συναρπάζει!
Ο Αργύρης Ναστόπουλος και η Νικολέτα Περάκη -στιχουργοί του κομματιού- μαζί με το καλλιτεχνικό επιτελείο του video clip – Πόπη Κάππα (Make Up Artist) ,Βίβιαν Χαραλαμπίδη (Princess)Σοφία Σερέφογλου (Princess) και Βέρα Μακρομαρίδου (Princess) και η Δήμητρα Δημητροβα (ballerina) – ήταν εκεί!
Ο καθένας έβαλε το προσωπικό του λιθαράκι προκειμένου το αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει και να θυμίσει την εποχή του Μπαρόκ, με τις πριγκίπισσες, τους πρίγκιπες και τον πάλαι ποτέ αριστοκρατικό τρόπο ζωής.

Στο video clip μπορείτε να δείτε κουστούμια μια άλλης εποχής, μάσκες εποχής Μπαρόκ, τρεις πριγκίπισσες να διαμάχονται για την καρδιά του πρωταγωνιστή, ένα πιάνο κι ένας Gregory Style να τα δίνει όλα! Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν το σκηνικό του κλιπ, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε!
Kαλή σας ακρόαση

Αφήστε το σχόλιό σας