Γιώργος Δασκαλάκης - Το τσιγάρο το στριφτό video clip

Ο Γιώργος Δασκαλάκης έρχεται στις οθόνες μας με το video clip του νέου του τραγουδιού «Το τσιγάρο το στριφτό»!

Ο Γιώργος Δασκαλάκης μετά το πλατινένιο του cd single «Αντέχω» που κυκλοφόρησε το 2009, επανήλθε δύο χρόνια μετά, το 2011, με τα τραγούδια «Τι μου θύμισες τώρα» και «Πριν ακόμα σε γνωρίσω» σε μουσική Βαγγέλη Τούντα και στίχους Εύης Δρούτσας, τα οποία και γνώρισαν τεράστια επιτυχία στα ραδιόφωνα της χώρας. Μετέπειτα σειρά πήραν τα «Σε περιμένω» και «Έλα μου γέλα μου» φέροντας την υπογραφή των ίδιων δημιουργών, κομμάτια που ακολούθησαν αντίστοιχα την ίδια πορεία. Ο ομώνυμος δίσκος «Έλα μου γέλα μου» έγινε φυσικά και αυτός πλατινένιος.

Έν έτει 2013, ο τραγουδιστής επέστρεψε με μία μεγάλη συνεργασία έκπληξη. Ο Γιώργος Δασκαλάκης ένωσε τις δυνάμεις του με το δίδυμο των μεγαλύτερων επιτυχιών Αλέκου Χρυσοβέργη και Σπύρου Γιατρά και παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Το τσιγάρο το στριφτό». Η ενορχήστρωση έγινε από το Βαγγέλη Τούντα και η παραγωγή από το Τόνι Μαυρίδη. Πρόκειται για ένα ζεϊμπέκικο που θα προκαλέσει αίσθηση και σίγουρα θα κατακτήσει τα ραδιόφωνα!

Το video clip, σε σενάριο Γιώργου Παπαδόπουλου, σκηνοθεσία Αλέξναδρου Λογαρά και παραγωγή της ομάδας «the GRidge», γυρίστηκε στο Λονδίνο κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, με πολύ κρύο και βροχή. Όμως η διάθεση και όρεξη για δουλειά τόσο αόο την ομάδα παραγωγής όσο και από τους συντελεστές του clip έκαναν τα πάντα να ξεχαστούν!

Το «Το τσιγάρο το στριφτό» κυκλοφορεί από τις Final Touch και Universal και είναι έτοιμο να κατακτήσει το κοινό στις ζωντανές εμφανίσεις του Γιώργου Δασκαλάκη στο «Athens Live Stage» (ex. Wild Rose) της Λεωφόρου Πανεπιστημίου!

Αφήστε το σχόλιό σας