Έφτασε το πολυαναμενόμενο video clip του Νότη Σφακιανάκη για την επιτυχία «Δώσε Ένα Τέλος» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου!

Οι εντυπωσιακές εικόνες μέσα από το δίσκο του Νότη Σφακιανάκη «16 Αυτοτελείς Ιστορίες» συνεχίζονται…

Ξεκινήσαμε ερωτικά με το «Εσύ η Θάλασσα», συνεχίσαμε μοναχικά στο «Μην Με Ρωτάτε» και στο «Δηλώνω Μόνος» πανηγυρίσαμε την απελευθέρωση από έναν δύσκολο έρωτα.

Σειρά έχει το «Δώσε Ένα Τέλος», ένα τραγούδι που έχει ήδη αγαπηθεί πάρα πολύ και έχει φτάσει πάρα πολύ ψηλά στα ραδιοφωνικά charts, και του οποίου το video clip είναι τώρα έτοιμο σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου!

Σε μουσική του Βασίλη Δαραμούσκα και στίχους του Στέλιου Μαργωμένου, το τραγούδι «Δώσε Ένα Τέλος» έρχεται να μας ταξιδέψει, όπως μόνο ο Νότης Σφακιανάκης ξέρει.

Ένα ακόμη ξεχωριστό τραγούδι και video clip από τον δίσκο «16 Αυτοτελείς Ιστορίες» του «άρχοντα» Νότη Σφακιανάκη, ένας δίσκος που έγινε ανάρπαστος μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την κυκλοφορία του την Άνοιξη και στη συνέχεια ξεπέρασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων των τελευταίων ετών!

(Δείτε ΕΔΩ και την ταινία μικρού μήκους «16 Αυτοτελείς Εικόνες» που περιλαμβάνει τραγούδια-επιτυχίες του Νότη Σφακιανάκη από τον πρόσφατο δίσκο, ανάμεσά τους και το «Δώσε Ένα Τέλος»)

LYRICS:
Όταν θα μ’ αποχαιρετάς
στα μάτια να μην με κοιτάς
οι σκέψεις γίνονται βραχνάς
θυμός και με σκοτώνει.
Όμως να μην με φοβηθείς
είναι θυμός της προσμονής
στα μάτια μου να μην το δεις
φύγε να τελειώνει.

Δώσε ένα τέλος να αρμόζει
κάνε μια έξοδο μεγάλη
να σε χειροκροτήσουμε όλοι
τα πλήθη μάγεψε και πάλι.

Όταν θα φεύγεις από ‘δω
να μην το κάνεις τραγικό
κάν’ το σαν να ‘ναι κάτι απλό
κι ας θέλω να πεθάνω.
Φύγε και τίποτα μην πεις
είναι η ώρα της σιωπής
κρύβω τα λόγια της οργής
κι ας ξέρω πως σε χάνω.

Αφήστε το σχόλιό σας