Κωνσταντίνος Αργυρός - Παιδί Γενναίο
Κωνσταντίνος Αργυρός – Παιδί Γενναίο

Δείτε το νέο video clip του Κωνσταντίνου Αργυρού για το τραγούδι «Παιδί Γενναίο», με αυθεντικές σκηνές από τα παιδικά του χρόνια!

Έτοιμο είναι το video clip για το ήδη αγαπημένο τραγούδι «Παιδί Γενναίο» του Κωνσταντίνου Αργυρού σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Γιάννη Δόξα.

Το πρωτότυπο και συγκινησιακά φορτισμένο video clip περιέχει αυθεντικές σκηνές από τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του νεαρού τραγουδιστή, στιγμιότυπα από παιδικά παιχνίδια με τον δίδυμο αδερφό του Παύλο και την δίδυμη αδερφή του Κατερίνα, οικογενειακά ταξίδια και εφηβικά πάρτι που βρέθηκαν σε ξεχασμένες βιντεοκασέτες στο πατρικό του σπίτι. Περιλαμβάνει επίσης αποσπάσματα από προηγούμενα video clips («Μάλλον Κάτι Ξέρω» και «Ποτέ Ξανά»).

Τα γυρίσματα στα οποία συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγιναν την Παρασκευή 1η Μαρτίου σε κινηματογραφικό στούντιο στο Γκάζι και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Δέδες, ενώ το styling οι Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης.

Το «Παιδί Γενναίο» είναι το δεύτερο single (μετά το super-hit «Ποτέ Ξανά») από το καταπληκτικό άλμπουμ «Παιδί Γενναίο» του οποίου την παραγωγή και τη μουσική υπογράφει εξολοκλήρου Γιώργος Θεοφάνους, συνθέτης των μεγάλων διαχρονικών επιτυχιών.

Αφήστε το σχόλιό σας