Η Ήβη Αδάμου όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι, αυτό το διάστημα είναι στο εξωτερικό.

Μετά τη Eurovision, που ο συγκεκριμένος διαγωνισμός την έκανε ακόμα πιο γνωστή στην Ευρώπη και πολλές χώρες του εξωτερικού ζήτησαν να παρευρεθεί εκεί. Μια από αυτές είναι και η Ισπανία. Στην Ισπανία λοιπόν βρίσκεται το τελευταίο διάστημα και μπορούμε να πούμε ότι τα πάει περίφημα. Η μια συνέντευξη διαδέχεται την άλλη, όπως και οι συναυλίες, που γίνεται κυριολεκτικά χαμός.

Στη πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Cheers Tv, στην Βαρκελώνη, μίλησε για όλα. Από το ξεκίνημα της που ήταν το X Factor, όπου και τόνισε ότι ήταν δυνατή εμπειρία και θα το θυμάται σε όλη της τη ζωή, μέχρι για την επιλογή να αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision το 2012.

Όσον αφορά τη Eurovision, ανέφερε ήταν και αυτή μια τεράστια εμπειρία, περάσανε υπέροχα με όλο το team και υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα γενικά στο χώρο από όλους τους συμμετέχοντες που βρίσκονταν εκεί, αλλά δεν έλειπε και το άγχος μιας και το να αντιπροσωπεύεις τη χώρα σου είναι κάτι μεγάλο. Για το τραγούδι «La la love» που έγινε τόσο μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη όσο και το νικητήριο του διαγωνισμού, είπε ότι δεν το περίμενε με τίποτα αλλά είναι τόσο χαρούμενη και ελπίζει να παραμείνει έτσι.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, αναφέρθηκε σε 3 μεγάλα ονόματα της μουσικής του σήμερα, Beyonce, Lady Gaga, Justin Bieber και την ρώτησε ποιος από τους 3 της αρέσει περισσότερο και γιατί. Η Beyonce είναι αυτή που της αρέσει για τον τρόπο με τον οποίο μιλάει, που τραγουδάει, που κινείται, γενικότερα τα έχει όλα σαν καλλιτέχνης.

Για τα επόμενα βήματα της, η ίδια δεν μπόρεσε να αποκαλύψει πολλά μιας και είναι ακόμα νωρίς, αλλά σύντομα θα βγει το νέο της τραγούδι που ονομάζεται «Time to love«.

Έκλεισαν τη συνέντευξη με τη γνώμη της για την Ισπανία και τι της άρεσε περισσότερο εδώ. Είπε ότι της άρεσαν τα πάντα. Είναι μια πανέμορφη χώρα, ο κόσμος γελαστός και ανοιχτός αλλά βέβαια αυτό που την ξετρέλανε ήταν το φαγητό και τα γνωστά σε όλους μας «tapas».

Δείτε τη συνέντευξη εδώ:

Αφήστε το σχόλιό σας