Από την Ηρώ Τζημίκα

HIT CHANNEL EXCLUSIVE: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του νέου video clip των OtherView και σας έχουμε πολλές λεπτομέρειες!

Είναι γεγονός! Οι OtherView επανέρχονται και δεν είναι μόνοι τους. Στη παρέα τους έρχεται να προστεθεί η Έλενα, μια κοπέλα 18 χρονών! Μετά  την αποχώρηση της τραγουδίστριας τους, Κρυσταλλίας, μέσα από ένα διαγωνισμό που έτρεξε το Star.gr και υποστηρίχθηκε από το MTV, βρήκαν το κορίτσι που θα είναι η νέα lead singer τους!

Η Έλενα Τσαγκρινού μόλις άνοιξε τα φτερά της στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Πολλοί την γνώριζαν από πριν, μιας και όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία είχε πάρει μέρος και στο τηλεπαιχνίδι του Ant1, «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όπου και είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Το μικρό κορίτσι όμως μεγάλωσε, και είναι έτοιμη να αναλάβει αυτό τον μεγάλο «ρόλο», το «ρόλο» μιας lead singer!

Εμείς ως Hit-Channel, βρεθήκαμε εκεί και είδαμε από κοντά όλη αυτή την προετοιμασία των γυρισμάτων για το νέο clip! Είναι ένα ιδιαίτερο concept.

Η συγκίνηση για τον Βασίλη, τον Δημήτρη αλλά και την Έλενα, ήταν μεγάλη και δεν δίστασαν να την κρύψουν άλλωστε! Ευχαρίστησαν όλους όσους βρέθηκαν εκεί και φυσικά δεν έλειψαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες!

 Δείτε παρακάτω τι μου δήλωσαν οι OtherView: 

– Κατ’αρχήν. Βασίλη και Δημήτρη κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μετά την αποχώρηση της Κρυσταλλίας. Σε τι φάση σας πετυχαίνω αυτό το διάστημα;

– Ίσως στην καλύτερη μέχρι τώρα φάση! Λείψαμε ένα διάστημα στο όποιο όμως δουλέψαμε πολύ, περνώντας πολλές ώρες στο στούντιο. Η εξέλιξη ήρθε πολύ γρήγορα, τον τελευταίο μήνα με τον διαγωνισμό για την νέα μας τραγουδίστρια, την επιλογή της, την παραγωγή του νέου μας single και το γύρισμα του βίντεο κλιπ!

– Στην παρέα σας προστέθηκε η Έλενα. Η οποία θα είναι πλέον η lead singer σας μιας και την επιλέξατε από το διαγωνισμό που έγινε πριν λίγες ημέρες μέσω του Star.gr και υποστηρίχθηκε από το MTV. Πώς τα πάτε μέχρι στιγμής; Έχετε δέσει;

– Την Έλενα την συμπαθήσαμε πριν καν την γνωρίσουμε μέσα από την φωνή της… όταν την γνωρίσαμε από κοντά καταλάβαμε και οι δυο πως κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή και είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτό. Έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά καθώς έχουμε να καλύψουμε πολύ έδαφος! Έχουμε δέσει αρκετά για το τόσο μικρο χρονικό διάστημα που συνεργαζόμαστε και αυτό οφείλεται στο ότι έχουμε και οι τρεις τα ίδια όνειρα και στόχους… η «ισχύς εν τη ενώση».

– Χθες, έγιναν και τα γυρίσματα του νέου σας video clip. Μιλήστε μου λίγο για αυτό και το πώς αισθάνεστε!

– Είναι ένα ιδιαίτερο clip μιας και το σενάριο προέκυψε από ιδέες δικιές μας και του Γιάννη Παπαδάκου που ανέλαβε την σκηνοθεσία. Όταν πρωτο-είχαμε σκεφτεί το σενάριο θέλαμε να πατήσουμε «play» και να το δούμε ολοκληρωμένο την ίδια στιγμή! Στα γυρίσματα ήμασταν πολύ συγκινημένοι γιατί βλέπαμε ένα όνειρο μας να πραγματοποιείται frame by frame. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν γιαυτό, τον Γιάννη Παπαδακο, την πρωταγωνίστρια, την μικρή μας, υπέροχη Άννα, που ταξίδεψε από Σύμη για τα γυρίσματα, τον Θοδωρή Νιάρχο, όλους τους τεχνικούς, την Κατερίνα Ανδρικοπουλου, τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, τον Γιώργο Νταγιάντα και τους Monkey Business, τον Γιώργο Μπίνα και την One Love Tattoo, την Κωνσταντίνα, την Δέσποινα, την Μαριλένα, το Star.gr και το MTV.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος, περνώντας ώρες μέσα στα χώματα για να ολοκληρωθούν οι λήψεις, όλο τον κόσμο που ήρθε για μια συγκεκριμένη σκηνή και ίσως την σημαντικότερη σκηνή όλου του κλιπ, όλους τους φίλους μας που ήταν εκεί για υποστήριξη από το πρωί! Δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα απ όλα αυτά αν έστω και ένας έλειπε απ΄ όλη αυτή την ομάδα!!!

– Έλενα, είσαι νέα σε όλο αυτό το παιχνίδι. Πώς τα βλέπεις τα πράγματα;

– Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα και όλα γίνανε τόσο γρήγορα που ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει συμβεί… Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει αλλάξει όλη μου η ζωή και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί κάνω κάτι που με εκφράζει! Το ότι είμαστε μια ομάδα είναι αυτό που με καθησυχάζει και μου δίνει δύναμη να αντεπεξέλθω σε όλες τις προκλήσεις! Είμαι πολύ χαρούμενη που με επέλεξαν τα παιδιά και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να τους δικαιώσω!

– Θα ήθελες να μου μιλήσεις λίγο για εσένα ώστε να σε γνωρίσει καλύτερα και ο κόσμος; Δηλαδή από που είσαι, πώς ασχολήθηκες με τη μουσική και όλα αυτά…

– Ασχολούμαι από πολύ μικρή με την μουσική και έχω τελειώσει μουσικό σχολείο. Αυτό μου έχει δώσει μια ολοκληρωμένη μουσική παιδεία και πάρα πολλά ερεθίσματα από διαφορετικά μουσικά είδη (παραδοσιακή μουσική, κλασσική, μοντέρνα, κλπ). Ο Δημήτρης κι ο Βασίλης μου το επισημαίνουν συνέχεια αυτό, το ότι στο ηχόχρωμα της φωνής μου αναδυκνείεται όλη η παλέτα από το μουσικό μου υπόβαθρο και είναι κάτι που όπως λένε τους εμπνέει ιδιαίτερα!

– Το νέο κομμάτι σας λέγεται «People Feel The Love», πώς σας ήρθε η έμπνευση για το συγκεκριμένο;  Ποια ήταν η προτροπή;

– Περάσαμε δύσκολες στιγμές την χρονιά που μας πέρασε. Αυτό το εκφράσαμε δημιουργικά συνθέτοντας. Και επειδή τα μηνύματα του κόσμου δεν σταμάτησαν να μας ενθαρρύνουν ούτε μια στιγμή, νιώσαμε την ανάγκη να αφιερώσουμε το επόμενο μας κομμάτι…που αλλού; στον κόσμο… ο λόγος που συνεχίζουν οι OtherView είναι καθαρά και μόνο η αγάπη του κόσμου. Η μουσική πολλές φορές μας «ξυπνάει», δείχνοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο την πραγματικότητα, ώστε να λάβουμε δράση για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας… Ζούμε σε μια εποχή που όλα γκρεμίζονται και περισσότερο απ’ όλα, δυστυχώς, η αγάπη. Οι άνθρωποι αντί να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιβιώσουν στις δυσκολίες, κατακερματίζονται. Το κεντρικό νόημα του τραγουδιού είναι απλό αλλά δυνατό. Το τραγούδι ζητάει από τον κόσμο να νιώσει την αγάπη και να μην την αφήσει ποτέ να φύγει. Αν έχεις αγάπη μπορείς να έχεις τα πάντα!

 – Θα μου πείτε πέραν του καινούργιου κομματιού σας και μερικά από τα επόμενα σχέδια σας; Ποιο είναι το πλάνο σας για το καλοκαίρι;

– Είμαστε συνεχώς στο στούντιο και ετοιμάζουμε διάφορα τραγούδια. Επίσης θα έχουμε κάποιες εκπλήξεις που ετοιμάζουμε για το νέο μας ανανεωμένο κανάλι www.youtube.com/OtherViewTube, στο οποίο σας παροτρύνουμε και να εγγραφείτε γιατί θα ανεβάσουμε super πραγματάκια, και παράλληλα με όλα αυτά κάνουμε πολλές πρόβες για το καλοκαιρινό μας tour. Μας έλειψε πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο γιατί μόνο έτσι παίρνουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε, η επαφή αυτή για εμάς είναι εθιστική! Αλλά κι ο επιπλέον λόγος για τον οποίο συνεχίσαμε τους OtherView… People: Feel the l(OV)e

2 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε το σχόλιό σας