Ο Δημήτρης Φάκος μας παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Άγιος Ψεύτης» η οποία αποτελείται από 9 κομμάτια στα οποία ο Δημήτρης έχει γράψει τους στίχους και τη μουσική.

Στο νέο album περιλαμβάνεται η καλοκαιρινή ραδιοφωνική επιτυχία «Καλοκαιριάτικα», η οποία απογείωσε τη διάθεση μας το φετινό καλοκαίρι. Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει η επανεκτέλεση του πασίγνωστου κομματιού «Καλύτερα μαζί σου και τρελός», σε στίχους του Σπύρου Γιατρά και μουσική του Αλέκου και της Ειρήνης Χρυσοβέργη.

Σε pop – reggae τόνους, ο Δημήτρης Φάκος έρχεται να μας ταξιδέψει στο χρόνο και να ενώσει μουσικά το παρελθόν με το παρόν, υπενθυμίζοντας ότι τα παλαιότερα τραγούδια μπορούν να ακουστούν ακόμα και σήμερα σε πολλές διαφορετικές εκτελέσεις!

Η κυκλοφορία του νέου του album, συνοδεύεται απο την παρουσίαση του καινούριου Video Clip του «Καλύτερα μαζί σου και τρελός».

Μία πρωτότυπη και ιδιαίτερη δουλειά σε σκηνοθεσία του Κώστα Μπακούρη, που αξίζει να παρακολουθήσετε και -γιατι όχι- να την μοιραστείτε με αυτούς που σας έχουν κάνει να μονολογείτε «Καλύτερα μαζί σου και τρελός… παρά μονάχος μου και λογικός» !

Το album «Άγιος Ψεύτης» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

Αφήστε το σχόλιό σας