Βασίλης Καρράς - Πάολα - Παντελής Παντελίδης @ Politia - Πολιτεία

Το πιο επιτυχημένο σχήμα του χειμώνα μετακόμισε βόρεια!

Το πιο επιτυχημένο σχήμα του φετινού χειμώνα στην Αθήνα, αυτό του Βασίλη Καρρά, της Πάολας και του Παντελή Παντελίδη μετακόμισε σύσσωμο προς το Βορρά και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη και χθες (9/5) βράδυ είχε την πρεμιέρα του στο «Politia Live Clubbing».

Η ανταπόκριση του κόσμου, όπως αναμενόταν, ήταν μεγάλη και στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε το αδιαχώρητο! Πρώτος εκ των τριών στη σκηνή εμφανίστηκε ο Παντελής Παντελίδης με τη πασίγνωστη επιτυχία του «Δεν ταιριάζετε σου λέω» να ανεβάζει από νωρίς το θερμόμετρο της διασκέδασης.

Τη σκυτάλη μετέπειτα πήρε η Πάολα κάνοντας την είσοδό της με την ολοκαίνουρια επιτυχία «Κράτα με», από το πλατινένιο άλμπουμ «Μετά τα μεσάνυχτα». Λαμπερή, μέσα στο άσπρο της φόρεμα, και με τα αφιερωμένα σε εκείνη πανό να κυριαρχούν στο μαγαζί, η Πάολα έδωσε το έναυσμα για τη βραδιά με το… γνωστό της σύνθημα!

And last but not least, όπως θα έλεγαν οι φίλοι μας οι Άγγλοι, την εμφάνισή του έκανε ο άρχοντας της πίστας, ο Βασίλης Καρράς, με το νέο του τραγούδι σε μουσική και στίχους του Φοίβου. Μα έχω μόνο ένα ελάττωμα… «Αγαπώ τα λάθος άτομα» και το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, μιας και βρίσκεται στην περιοχή του αεροδρομίου, απογειώθηκε!

Βασίλης Καρράς, Πάολα και Παντελής Παντελίδης συνεχίζουν να συνοδεύονται και στη συμπρωτεύουσα από την Ελισάβετ Σπανού. Η συνέχεια κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Politia Live Clubbing»!

Αφήστε το σχόλιό σας