Ο Δήμος Ναυπακτίας, το Τρίφωνο και η Νάντια Μπουλέ, αποδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπό τους, έδωσαν μία συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης την Πέμπτη 30 Αυγούστου στην πόλη της Ναυπάκτου.

Το Τρίφωνο, με καινούρια σύνθεση πια,  με την Ερωφίλη, τον Δημήτρη Υφαντή και τον Γιώργο Περαντάκο, αλλά παραμένοντας πάντα πιστοί στον τρόπο, το ρεπερτόριο και την αισθητική που χαρακτηρίζει τα προγράμματα τους, απογείωσαν την συναυλία και την γέμισαν με δυνατές ερμηνευτικές στιγμές και απογειωτικές τριφωνίες.

Η Νάντια Μπουλέ, νέα, όμορφη και προπάντων ταλαντούχα, συνέβαλε και αυτή με την σειρά της στο μαγευτικό κλίμα της εκδήλωσης με την εξαιρετική φωνή της, αλλά και με το μοναδικό στυλ τσαχπινιάς που διαθέτει όπου χρειάστηκε.

Η βραδιά περιείχε αγαπημένα τραγούδια, από παραδοσιακά μέχρι τους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και ποιητές, ( Θεοδωράκης , Χατζιδάκης , Λοϊζος , Γκάτσος , Νικολακοπούλου κ.α. ) καθώς και τραγούδια απ΄ την προσωπική δισκογραφία του Τριφώνου  παρουσιασμένα με μια διαφορετική ματιά και με μια ψυχαγωγική διάθεση γνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει η μουσική στην καθημερινότητά μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι .

Βέβαια ο κύριος στόχος της συναυλίας, που ήταν η ενίσχυση της «Τράπεζας Κοινωνικής Αλληλεγγύης», η ενίσχυση και η στήριξη άπορων οικογενειών που μαστίζονται από την οικονομική κρίση, επιτεύχθηκε με τον καλύτερο τρόπο!

Πάνω από 1000 άτομα μαζεύτηκαν την περασμένη Πέμπτη στο κήπο του Ξενία της Ναυπάκτου, δείχνοντας την φιλάνθρωπη ευαισθησία τους προσφέροντας απλόχερα αγαθά και τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Αφήστε το σχόλιό σας