Δεν ήταν εύκολη απόφαση για την Victoria Beckham να απέχει από την περιοδεία των Spice Girls.

Η Victoria Beckham παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική έκδοση της «Vogue», στην οποία αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην πάρει μέρος στη μεγάλη επανασύνδεση των Spice Girls.

Η επιχειρηματίας, σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια τόνισε ότι χρειάστηκε πολύ θάρρος για να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση.

«Χρειάστηκε πολύ θάρρος να μην πάω σε περιοδεία με τις Spice Girls, αλλά να είμαι αυτή που είπε: “Δεν το κάνω επειδή νιώθω ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά σχέση με το παρελθόν.” Θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και στην εταιρεία μου», αποκάλυψε.

«Είμαι 45 ετών τώρα και πολύ χαρούμενη που είμαι αυτή η γυναίκα. Δεν προσπαθώ να αλλάξω, θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Πριν γίνω 40 ετών, δεν είχαν τόση αυτοπεποίθηση. Στη συνέχεια έμαθα να ακούω το ένστικτό μου», σχολίασε η Victoria Beckham.

Τον Ιανουάριο, η Posh Spice παραδέχθηκε ότι «αισθάνθηκε αποκλεισμένη» όταν είδε τις πρώην συνεργάτιδές να τραγουδούν ξανά μαζί.

«Ένα κομμάτι μου θα είναι ένα Spice Girl», είπε, όμως επισήμανε ότι «αυτό που κάνω τώρα είναι το πάθος μου και μία εργασία πλήρους απασχόλησης».

Οι Spice Girls, αποτελούμενες από τις Mel B, Emma Bunton, Melanie C και Geri Halliwell, πραγματοποίησαν 13 sold out συναυλίες στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ιρλανδία από τις 24 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, καταγράφοντας ένα εντυπωσιακό box office περίπου 69,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Αφήστε το σχόλιό σας