Ένα καθαρά λαϊκό εγχείρημα χωρίς μουσικά ταμπού ετοιμάζει η Βίκυ Καρατζόγλου για δύο εμφανίσεις στο «Σταυρό του Νότου Plus».

Η Βίκυ Καρατζόγλου, η γλυκιά και δυναμική ερμηνεύτρια, αφού μας παρουσίασε με επιτυχία την πρώτη της δισκογραφική δουλειά «Τα Όνειρά Μου Αληθινά», από όπου ξεχώρισαν ραδιοφωνικά τα τραγούδια «Το Όνειρο» και «Περηφάνια», επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στο «Σταυρό του Νότου Plus» για να μας πει «Όσα λεν’ οι άντρες».

Αγαπημένα τραγούδια, πρωτοτραγουδισμένα από άντρες, που αγάπησαν, που πόνεσαν, που έκλαψαν.

Ένα καθαρά λαϊκό εγχείρημα χωρίς μουσικά ταμπού. Με τη μουσική επιμέλεια του Αντώνη Θυσιάδη και τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Καϊκή, η Βίκυ Καρατζόγλου πραγματώνει ένα ακόμη όνειρο της.

Με εφαλτήριο την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Μυαλό Δε Θα Βάλει», έρχεται με τόλμη να εισχωρήσει βαθύτερα στην αντρική ψυχή και με την ερμηνεία της να μας πει… «Όσα λεν’ οι άντρες».

Έξι εξαιρετικοί μουσικοί θα βρίσκονται μαζί της επί σκηνής για να φωτίσουν μελωδικά τις δύο βραδιές του Απρίλη. Ο Παντελής Γκόγκος στο μπουζούκι, ο Νίκος Καλατζάκος στο πιάνο, ο Δημήτρης Μποσινάκος στα τύμπανα , Δημήτρης Σιάμπος στην κιθάρα, ο Σταμάτης Σταματάκης στο μπάσο και στο ακορντεόν ο Παναγιώτης Τσεβάς.

Τις Παρασκευές 21 και 28 Απριλίου στο «Σταυρό του Νότου Plus». «Όσα λεν’ οι άντρες» με την αισθαντική φωνή της Βίκυς Καρατζόγλου.

Δείτε επίσης: Η Βίκυ Καρατζόγλου
στο νέο της single «Άσε Με Να Φύγω»

Βίκυ Καρατζόγλου - Vicky Karatzoglou - Hit Channel

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας