Και η Brit απαντάει με τον τρόπο της…

Η συνεργασία της Iggy Azalea με την Britney Spears ήταν μια από τις πιο αναμενόμενες των τελευταίων μηνών, αλλά το single «Pretty Girls» δεν πέτυχε την αναμενόμενη επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A session Twitter, η αυστραλιανή ράπερ είπε ότι ο λόγος της αποτυχίας ήταν η κακή προώθηση που έγινε από την Brit και την ομάδα της. Πολλοί διάβασαν αυτά τα σχόλια της Iggy ως ένα πραγματικό κατηγορώ στην ξανθιά αστέρα του «Toxic»…

«Είναι δύσκολο να στείλεις ένα τραγούδι στην κορυφή των charts χωρίς την σωστή προώθηση, performance στη τηλεόραση και τέτοια πράγματα – έγραψε η Iggy ως απάντηση σε μια fan – Δυστυχώς, είμαι μόνο μια featured…».

«Το σχόλιο δεν άρεσε στους fans της Britney, έτσι έκανε τη παρακάτω δήλωση: «Το σχόλιό μου είναι βασισμένο στα γεγονότα και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τραγούδι. Δεν πρέπει να γλείφω το κ*λ* σε κάποια 24 ώρες 24 για να είμαι φίλη του έτσι δεν είναι;».

Από την πλευρά της, η Britney έγραψε ένα tweet που φαίνεται να στοχεύει ακριβώς στην Iggy σε μια στιγμή πραγματικά ύποπτη. «Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Λας Βέγκας. Είμαι χαρούμενη που έχω show για το υπόλοιπο του έτους …», έγραψε. Δύσκολο να μην δούμε μια αναφορά στην ακυρωμένη περιοδεία της Iggy Azalea

Κορίτσια ηρεμία!

Αφήστε το σχόλιό σας