Νίκος Βέρτης και Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδούν μαζί (video)

-

Μία σπάνια συνάντηση δύο κορυφαίων καλλιτεχνών. Ο Νίκος Βέρτης υποδέχεται επί σκηνής τον Γιώργο Μαζωνάκη και μοιράζονται το μικρόφωνο.

Ο Νίκος Βέρτης έκανε μία εντυπωσιακή πρεμιέρα στο “ΥΤΟΝ the music show” την προηγούμενη Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, κάνοντας τη διαφορά στη νυχτερινή Αθήνα.

Με ένα τριήμερο sold out, ένα φρέσκο πρόγραμμα με παλιές και νέες επιτυχίες αλλά και πολλές εκπλήξεις, ο δημοφιλής καλλιτέχνης άνοιξε τη φετινή σεζόν στο “ΥΤΟΝ the music show” ανάμεσα στον κόσμο που τον αποθέωσε.

Ο Νίκος Βέρτης, δυναμικός, με υπέροχα τραγούδια και σε άριστη σχέση με το κοινό του, προσέφερε ένα πρόγραμμα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας: Άρτιες τεχνικές προδιαγραφές, εξαιρετικοί φωτισμοί και ακροβατικά που σε κάνουν να κρατάς την ανάσα.

Στο “ΥΤΟΝ the music show” βρέθηκε και ο Γιώργος Μαζωνάκης που δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Νίκου Βέρτη να τραγουδήσουν μαζί επί σκηνής επί είκοσι ολόκληρα λεπτά, σε μία ανεπανάληπτη συνάντηση γεμάτη επιτυχίες και των δύο καλλιτεχνών, την οποία απόλαυσαν στο έπακρο οι παρευρισκόμενοι.

Στο πλευρό του Νίκου Βέρτη φέτος βρίσκεται η εντυπωσιακή Demy, που μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της επί σκηνής.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν ο Δημήτρης Καραδήμος, ένας καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί μέσα από τις επιτυχίες του, η πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Λιόλιου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο έμπειρος Δήμος Μπέκε που με τις ερμηνευτικές του ικανότητες έδωσε το δικό του τόνο στο πρόγραμμα, αλλά και η Κική Σαββίδου.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεργάζεται με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο στο «Έναστρον», με τις εμφανίσεις τους να αρχίζουν στις 10 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Βέρτης αποκαλύπτει
το video clip του «Αν Μ’ Αγάπησες»

Νίκος Βέρτης - Αν Μ' Αγάπησες (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας