Ο Νίκος Βέρτης θα κυριεύσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες με ένα νέο τραγούδι που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Με νέα επιτυχία και μάλιστα οπτικοποιημένη ανανεώνεται δισκογραφικά ο Νίκος Βέρτης, οδεύοντας προς τον επόμενο δίσκο του.

Η καλλιτεχνική διαδρομή του έχει στρωθεί αποκλειστικά με τεράστιες επιτυχίες, οι οποίες τον έχουν καταστήσει σε έναν από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες στη σύγχρονη ελληνική μουσική, σε συνδυασμό πάντα με τον υψηλό και άψογο επαγγελματισμό που επιδεικνύει.

Το τελευταίο άλμπουμ του Νίκου Βέρτη έφερε ως τίτλο το όνομά του και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, προτείνοντας οχτώ ραδιοφωνικά singles, όπου εφτά από αυτά εμφανίστηκαν στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού Airplay Chart. Εννοείται ότι όλα τα τραγούδια συγκέντρωσαν εκατομμύρια προβολών το καθένα.

Ακριβώς δύο χρόνια μετά, συναντάμε τον Νίκο Βέρτη πανέτοιμο να μοιραστεί με το κοινό τη νέα δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Ερωτευμένος», ονομασία που είναι δανεισμένη από το ομότιτλο τραγούδι που απολαμβάνουμε τους τελευταίους μήνες στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Το «Ερωτευμένος» ήταν μία διεθνή συνεργασία του Νίκου Βέρτη με τον καταξιωμένο Ισραηλινό συνθέτη και μουσικό Idan Raichel, ο οποίος άφησε το στίγμα του στη σύνθεση.

Ο Νίκος Βέρτης προμηνύει τον ένατο ολοκληρωμένο δίσκο του με το «Αν Μ’ Αγάπησες», ένα τραγούδι με χαρακτηριστικό ήχο που θα ξεχωρίσει, σε μουσική του Νίκου Βέρτη και του Νίκου Σαλέα. Τους στίχους υπογράφει ο στενός συνεργάτης του καλλιτέχνη, Γιώργος Τσοπάνης, που είναι υπεύθυνος για τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη τα τελευταία χρόνια.

Το «Αν Μ’ Αγάπησες» θα κυκλοφορήσει επίσημα μαζί με το video clip που του δίνει εικόνα τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, από τη Heaven Music και τη Theama.

Διαβάστε ακόμα:
Στην τελική ευθεία η νέα δισκογραφική δουλειά του Νίκου Βέρτη

Νίκος Βέρτης - Nikos Vertis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας