Η ιδανική σύμπλευση που έστησαν η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μυρτώ Αλικάκη άρχισε παραστάσεις με μία ξεχωριστή πρεμιέρα.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μυρτώ Αλικάκη, τρεις «Γυναίκες» με τη δική τους ιστορία, αντάμωσαν στη σκηνή του κατάμεστου «Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου».

Η έναρξη των παραστάσεών τους, που σκηνοθετεί η Ελένη Γκασούκα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, παρουσία πολλών θεατών, αγαπημένων φίλων και συναδέλφων.

Εκεί παρευρέθηκαν η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Γιώργος Νταλάρας, η Άννα Νταλάρα, ο Θοδωρής Αθερίδης μαζί με την κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, η Νένα Μεντή, ο Θανάσης Αλευράς, η Μαργαρίτα Μάτσα, ο Ευθύμης Ζησάκης, η Βούλα Πατουλίδου, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Θοδωρής Κοτονιάς, η Σαββέρια Μαργιολά, η Λουκία Πιστιόλα και αρκετοί ακόμη.

Οι “Γυναίκες” είναι μία μουσικοθεατρική παράσταση όπου ο λόγος δένεται ιδανικά με τη μουσική, μία παράσταση με εξομολογήσεις από ιστορίες και πάθη με τελικό σκοπό την κάθαρση. Η ιδέα του εγχειρήματος ανήκει στην Αναστασία Μουτσάτσου, η οποία υπογράφει και τα κείμενα.

Τα σχόλια των πρωταγωνιστριών

«Δεν ξέρω πως βρεθήκαμε εδώ, απρόβλεπτη είναι η ζωή μα τόσο όμορφη. Δεν πάει πολύς καιρός που ήμουν στην έδρα μπροστά στους μαθητές μου και λίγο πριν πότιζα τον κήπο μου και έβλεπα τα λουλούδια μου να μεγαλώνουν. Εδώ

Είναι και τα κορίτσια, η Ελένη, η Μυρτώ, η Αναστασία. Τις αγαπώ και νιώθω πως κι εκείνες μ αγαπούν. Μ αρέσει εδώ! Θα μείνω… Σας ευχαριστώ κορίτσια…», ανέφερε η Φωτεινή Βελεσιώτου.

«Η ζωή δείχνει πάντα το δρόμο και τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Ευχαριστώ την Ελένη που με την γνώση και την ευαισθησία της έδωσε πνοή στο κείμενό  μου. Την Φωτεινή που  με εμπιστεύτηκε και έβαλε τη ψυχή της. Και την Μυρτώ, για την γενναιόδωρη προσφορά του ταλέντου της.

Αφιερώνω αυτήν τη παράσταση στην αγαπημένη μου φίλη Πηνελόπη Κροντηροπούλου, που μαζί την ονειρευτήκαμε, αλλά διάλεξε να την παρακολουθήσει από ψηλά…», εξομολογήθηκε η Αναστασία Μουτσάτσου.

«Κάθε φορά που έχω την τύχη να συναντιέμαι επί σκηνής με ανθρώπους σαν την Αναστασία, τη Φωτεινή και την Ελένη συνειδητοποιώ πόσο ευλογημένη είμαι. Το να εκφράζομαι με αλήθεια και να ανταλλάσσω συναισθήματα με ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι βαθιά με κάνει να νιώθω ότι αξίζει τον κόπο να βρίσκομαι εδώ σ αυτή τη ζωή όσο δύσκολη κι αν είναι κάποιες φορές.

Η ηρωίδα που υποδύομαι αναζητά την αγάπη, τη συμφιλίωση και το φως. Κι εγώ το ίδιο, όλοι μας νομίζω. Η μουσική απελευθερώνει την ευαισθησία μας και δημιουργεί ένα περιβάλλον ενωτικό, συγκινησιακό, οι ψυχές μεγαλώνουν, ανοίγουν κι έρχονται κοντά…», σχολίασε η Μυρτώ Αλικάκη.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Αναστασίου Μουτσάτσου και η Μυρτώ Αλικάκη θα συμπλέουν με τις «Γυναίκες», την παράσταση – πρόταση του χειμώνα, στο “Γυάλινο Μουσικό Θέατρο” κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Φωτογραφίες

Αφήστε το σχόλιό σας