Η νυχτερινή Αθήνα του.. χειμώνα μας έδωσε τα πρώτα δυνατά δείγματα γραφής της. Ο χειμώνας μπορεί να απέχει λίγο και οι κρύες νύχτες του να μην έχουν έρθει, αλλά ήρθαν οι.. ζεστές νύχτες του.

Ο λόγος για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή, του Αντύπα και των Vegas στο κατάμεστο Posidonio την Πέμπτη 30 Αυγούστου.

Η Δέσποινα Βανδή, ανανεωμένη και ευδιάθετη, με τις επιτυχίες της από την πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά «Άλλαξα» όπως το «Γυρίσματα» και το «Νησί», ξεσήκωσε τους θαμώνες από την πρώτη στιγμή της εισόδου της στην σκηνή, διατηρώντας το κέφι στα ύψη καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Μαζί της ο Αντύπας,  κλασικός αλλά και πιο σημερινός από ποτέ, γνώρισε την αποθέωση του κοινού σε κάθε διαχρονική του επιτυχία που ερμήνευσε.

Από τα αξιοσημείωτα γεγονότα της βραδιάς είναι και η κοινή παρουσία Δ.Βανδής και Αντύπα που απογείωσε την σκηνή του Ποσειδωνίου, μία κοινή παρουσία με πολλή διάθεση, πολύ κέφι και κυρίως πολλή διασκέδαση!

Στο σχήμα συμμετέχει και το συγκρότημα των Vegas, το οποίο έδωσε τον δικό του δυνατό pop και dance τόνο στην βραδιά με τα ανεβαστικά τραγούδια του.

Η Δέσποινα Βανδή, ο Αντύπας και οι Vegas θα βρίσκονται στο Posidonio κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς…

Αφήστε το σχόλιό σας