Λίγο πριν την χθεσινή εμφάνισή τους στο The Voice, οι Vegas, μου μίλησαν πριν παίξει στον αέρα το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους, «Απόψε».

Λίγα λόγια για τον ημιτελικό:

Μεγάλη ήταν η βραδιά του χθεσινού ημιτελικού του The Voice Of Greece! Τρομερά ντουέτα, ωραίες παρουσίες κι εκπληκτικές φωνές. Βέβαια δεν έλειψαν κι οι στεναχώριες και το άγχος από το κοινό και από τους παίκτες, που ένας από τους δύο αγαπημένους τραγουδιστές δεν πέρασε στον τελικό.

Οι συνεργασίες των παικτών με τους καταξιωμένους τραγουδιστές απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια και πιστεύω όλοι είδαν αυτό που ήθελαν από αυτούς.

Team Ρέμος: Κώστας Αγέρης – Σταμάτης Γονίδης, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος – Χρήστος Δάντης. Στον τελικό περνάει ο Κώστας Αγέρης.

Team Βανδή: Άννα Βιλανίδη – Vegas, Σταύρος Χαλιαμπάλιας – Νίκος Ζιώγαλας. Στον τελικό πέρασε η Άννα.

Team Stavento: Κατερίνα Καμπανέλλη – Λάκης Παπαδόπουλος, Άκης Παναγιωτίδης – Τάμτα. Στον τελικό πέρασε η Κατερίνα

Team Ασλανίδου: Νεκτάριος Μαλλάς – Γιάννης Βαρδής.,Ανδρέας Ελισνίτσαλης – Ελένη Τσαλιγοπούλου. Στον τελικό περνάει ο Νεκτάριος.

Διαβάστε τι μου είπαν οι Vegas για το νέο τους τραγούδι, την εμφάνιση τους στο The Voice αλλά και για την παίκτρια της Δέσποινας Βανδή, Άννα Βιλανίδη που πέρασε στον τελικό! 

– Βρισκόμαστε backstage στο The Voice! Είστε έτοιμοι;

Μελίνα: Είμαστε πανέτοιμοι για μία εκρηκτική κι ανεβαστική εμφάνιση. Σήμερα παρουσιάζουμε το καινούργιο μας κομμάτι το οποίο είναι εντελώς καλοκαιρινό κι είχαμε πολύ καιρό να κυκλοφορήσουμε κάτι ανάλογο. Ο τίτλος είναι «Απόψε» και πιστεύουμε ότι θα το απολαύσετε. Βέβαια εκτός από την εμφάνιση μας ως Vegas, βγαίνω κι εγώ σε μία εμφάνιση με την παίκτρια της Δέσποινας Βανδή, Άννα Βιλανίδη. Μία καταπληκτική κοπέλα με απίστευτη φωνή και ταλέντο. Είναι φυσικό ταλέντο διότι δεν έχει κάνει ούτε φωνητική, ούτε έχει εμπειρία πάνω σε αυτό. Σωστή φωνή με ωραία χροιά κι έχει μέλλον!

Zeraw: Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εμφάνιση μας και που θα γίνουμε ένα κομμάτι του μεγαλύτερου σόου στην Ελλάδα, του Voice!

– Πείτε μου όμως περισσότερα λόγια για το «Απόψε»…

Μελίνα: Το τραγούδι το έγραψε ο Chris Sante σε μουσική και σε στίχους. Μας άρεσε από την πρώτη στιγμή και μόλις μπήκα και το ντέμαρα, είδα πόσο κόλλησε στη φωνή τη δική μου αλλά και του Zeraw! Είναι ένα κομμάτι που μιλάει για το καλοκαίρι και πώς βλέπει το καλοκαίρι κάποιος που είναι χωρισμένος εκείνο το διάστημα, όταν του λείπει το αγαπημένο του πρόσωπο…

Zeraw: Είναι ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι και πιστεύουμε ότι θα σας συντροφεύει όλο το καλοκαίρι σε όλες τις τρελές αλλά και ρομαντικές στιγμές σας.

Dj Airth: Είναι η δεύτερη φορά που βγάζουμε καλοκαιρινό κομμάτι κι είναι πολύ ανεβαστικό. Σε ταξιδεύει αλλά ταυτόχρονα σε κάνει και να χορεύεις και δεν μπορείς να αντισταθείς. Νομίζω είναι το κομμάτι που θα συντροφεύσει και θα σημαδέψεις όλους αυτούς που θα πάνε κάπου διακοπές.

– Έχετε και τουρ το καλοκαίρι… 

Zeraw: Ακριβώς. Θα ταξιδέψουμε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος! (γέλια) Έχουμε όντως πολλά live σε διάφορες πόλεις αλλά φυσικά θα πάμε και στην Κύπρο που έχουμε ιδιαίτερο δέσιμο!

Μελίνα: Όντως θα γυρίσουμε πολύ και φέτος. Για εμάς είναι περισσότερο ευχαρίστηση παρά κούραση κι έχουμε κάνει φίλους σχεδόν σε όλες τις πόλεις. Ελπίζω και φέτος ο κόσμος να περάσει όμορφα όπως όλες τις άλλες χρονιές.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας