Οι Vegas αυτό το χειμώνα θα συνοδεύσουν τον Πάνο Κιάμο στην Αθήνα και στη σκηνή του «Club 22»!

Το άκρως αγαπημένο συγκρότημα των Vegas επανέρχεται στη νυχτερινή Αθήνα με άλλη μία συνεργασία έκπληξη. Ξεχωρίζοντας με μεγάλη διαφορά στο μουσικό ρεπερτόριο που εκπροσωπούν, δε διστάζουν να τολμούν στις επιλογές τους όσον αφορά τις εμφανίσεις τους, καθώς κάθε σεζόν βρίσκονται σε κάποιο μεγάλο νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας στο πλάι πάντα ενός γνωστού καλλιτέχνη της «πρώτης γραμμής».

Αφού τους είδαμε πριν ένα χρόνο στο «Posidonio» μαζί με τον Αντύπα και τη Δέσποινα Βανδή και έχοντας προηγηθεί το 2012 η συνεργασία τους με το Βασίλη Καρρά και το Νίκο Μακρόπουλο στο «Teatro», οι Vegas συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους στο ίδιο τέμπο.

Η Μελίνα, ο Zeraw και ο DJ Airth, τα μέλη του γκρουπ, πρόκειται αυτό το χειμώνα να συνοδεύσουν τον Πάνο Κιάμο στη σκηνή του «Club 22». Πολλά ονόματα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό σχετικά με το σχήμα, όμως από ό,τι φαίνεται η στελέχωσή του δείχνει να κλειδώνει με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τη Βασιλική Νταντά να το συμπληρώνουν.

Η είδηση δεν είναι ακόμη μία φήμη που κυκλοφορεί στα πέριξ, αφού ο Πάνος Κιάμος αυτοπροσώπως έκανε την αποκάλυψη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «7 Μέρες TV» της Βορείου Ελλάδας. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη και στο «Fix» μαζί με τους Goin΄ Through.

Έτσι λοιπόν, στο πλευρό του μετά από το καλύτερο συγκρότημα της τελευταίας εικοσαετίας θα δούμε αυτή τη φορά το καλύτερο συγκρότημα των τελευταίων χρόνων.

Αυτή μάλιστα δεν η πρώτη συνάντηση Πάνου Κιάμου και Vegas στη σκηνή καθώς είχαν βρεθεί και πάλι μαζί το καλοκαίρι του 2010 στο «Posidonio».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρεμιέρα τους στο «Club 22» αναμένονται σύντομα.

Αφήστε το σχόλιό σας