Ένα απρόβλεπτο video clip για το «Παίξε Μπάλα» των Vegas.

Οι Vegas φέρνουν το μουσικό βίντεο για το «Παίξε Μπάλα», το πιο ανατρεπτικό τραγούδι του καλοκαιριού.

To No1 urban συγκρότημα σκοράρει για τα καλά με το ολοκαίνουριο single που έχει τον τίτλο «Παίξε Μπάλα». Η εποχή επιτάσσει ομαδικότητα, θάρρος, αντοχή, αλληλεγγύη και «μάτια πάντα πάνω στο στόχο».

Τον περασμένο χειμώνα, οι Vegas μας κράτησαν συντροφιά με το νέο τραγούδι τους που έφερε τον τίτλο «Όταν Με Φιλάς». Τη μουσική υπέγραψαν οι Claydee Lupa και Timothée Aeby, ενώ τους στίχους η Σοφία Παπαβασιλείου και ο Zeraw. Ήχος που ανεβάζει, groovy ρυθμός και παιχνιδιάρικη ‘70s διάθεση συνέθεσαν το προηγούμενο τραγούδι των Vegas που ξεσήκωσε.

Οι Vegas παρουσίασαν για πρώτη φορά το ολοκαίνουριο single τους «Παίξε Μπάλα» στο φετινό «Colour Day Festival» στο ΟΑΚΑ.

Το ίδιο ανατρεπτικό με το «Παίξε Mπάλα» είναι και το video clip που του δίνει εικόνα. Το απρόβλεπτο μουσικό video σκηνοθέτησε ο Μάνος Καμπίτης, ενώ εμφανίζονται επίσης ο Στέλιος Κρητικός και η Μαρία Ματσούκα.

Οι Vegas μας έρχονται ουρανοκατέβατοι και κάνουν χαμό. Γυρίζουν όλη την Αθήνα και μεταδίδουν την τρέλα τους σε όποιον τους πλησιάζει. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται από τις ευφάνταστες πάσες της μπάλας και παρασύρουν τους πάντες στο πέρασμα τους.

Τη μουσική στο τραγούδι γράφουν οι Zeraw, Λευτέρης Πετράς, Γεράσιμος Διονάτος και Χρήστος Μαρίνος, ενώ οι στίχοι ανήκουν στους Zeraw, Χρήστο Ηλίου, DJ Airth και Λευτέρη Πετρά.

Το «Παίξε Μπάλα» κυκλοφορεί από τη Spicy.

 

Αφήστε το σχόλιό σας