Το «Μη Με Ξεχνάς» των Vegas είναι ένα τραγούδι εμπνευσμένο από τους Έλληνες μετανάστες.

Οι Vegas επιστρέφουν με νέο τραγούδι και video clip.

«Μη Με Ξεχνάς» είναι ο τίτλος του τραγουδιού, στο οποίο τους στίχους υπογράφουν η Σοφία Παπαβασιλείου και ο Zeraw και τη μουσική ο DJ Airth. Τα γυρίσματα του video clip έγιναν στο Τορόντο και στην Αθήνα, υπό της σκηνοθετικές οδηγίες του DJ Airth.

«Το “Μη Με Ξεχνάς” αποτελεί τη νέα μας δισκογραφική δουλειά για την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι», σχολιάζουν οι Vegas.

«Πρόκειται για ένα τραγούδι που αναφέρεται σε ένα ζευγάρι που προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση του ζωντανή από απόσταση, καθώς ο ένας – λόγω κρίσης – αναγκάστηκε να φύγει εκτός Ελλάδας», εξηγούν.

«Είναι ουσιαστικά εμπνευσμένο από τους Έλληνες μετανάστες που βίωσαν παρόμοιες καταστάσεις, αφήνοντας πίσω φίλους, οικογένεια, ακόμα και τον έρωτα της ζωής τους, για να μπορέσουν να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο», περιγράφουν.

«Ταξιδεύοντας στο Τορόντο, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να συνομιλήσουμε με πολλά νέα μέλη της Ελληνικής κοινότητας του Καναδά και οι ιστορίες τους μας συγκίνησαν βαθιά», συμπληρώνουν οι Vegas.

«Θα θέλαμε να τους το αφιερώσουμε σαν ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για τη φιλοξενία τους αλλά και για να τους δείξουμε πως όσο μεγάλη και αν είναι η απόσταση, εμείς δεν τους ξεχνάμε.»

Το «Μη Με Ξεχνάς» έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, πριν κυκλοφορήσει επίσημα από τη Spicy.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας