Στο εξωτερικό κυκλοφορεί η αγγλόφωνη έκδοση από το καινούριο single των Vegas με τίτλο «Πιο Δυνατά».

Το εξωτερικό ήταν πάντα οικείο στους Vegas. Ο ήχος τους, η εικόνα τους, τα ίδια τα τραγούδια θα μπορούσαν κάλλιστα να σταθούν στη διεθνή μουσική βιομηχανία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι οι μοναδικοί Έλληνες καλλιτέχνες που τιμήθηκαν δύο φορές στα MTV EMA.

Φέτος το καλοκαίρι, οι Vegas πραγματοποιούν ένα όνειρο ετών και μια απαίτηση των θαυμαστών τους προχωρώντας στο πολυπόθητο άνοιγμα σαν φυσική εξέλιξη.

Πρόκειται για την αγγλόφωνη διασκευή του «Πιο Δυνατά», του καινούριου τους single που κυκλοφόρησε από τη Spicy Music, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία μαζί της.

Η αγγλόφωνη εκδοχή του «Πιο Δυνατά» παίρνει το όνομα «Love On Me», έχοντας μόλις κυκλοφορήσει διεθνώς από τη Roton Music, μία από τις σημαντικότερες δισκογραφικές εταιρείες στη Ρουμανία, η οποία διαθέτει στο δυναμικό της διάσημους Βαλκάνιους καλλιτέχνες όπως ο Akcent, η Inna, οι Fly Project και η Alexandra Stan.

Η μουσική είναι των Άρη Καλημέρη, Alama, Kevin Adams και Deejay Airth, με τους στίχους να γράφουν οι Άρης Καλημέρης, Alama και Zeraw.

Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Sherif Francis. Pop αισθητική και άκρως καλοκαιρινή διάθεση είναι όσο κυριαρχούν στο video clip.

Δείτε επίσης:
Οι Vegas επέστρεψαν «Πιο Δυνατά»

Vegas συγκρότημα 2016 - Κατερίνα Κουκουράκη - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας