Η Μελίνα Μακρή αποχωρεί από τους Vegas για να αφοσιωθεί στο ελληνικό τραγούδι.

Το συγκρότημα των Vegas πήρε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσει τους δρόμους του!

Έχουν περάσει εφτά χρόνια από την πρώτη δισκογραφική εμφάνιση του γκρουπ στην ελληνική μουσική με το παρθενικό τους άλμπουμ, το οποίο έφερε τα πρώτα γνωστά τους τραγούδια, όπως το «Τους Πονάει».

Έκτοτε, ακολούθησαν για τη Μελίνα, τον Zeraw και τον DJ Airth μία σειρά smash hits που ακούστηκαν δυνατά, όπως είναι τα τραγούδια «Πιο Ψηλά», «Φιλί», «Για Σένα», «Όσα Είχα», «Πάντα Καλοκαίρι» και άλλα.

Με την τελευταία δισκογραφική δουλειά τους, «Υπόσχεση», να έχει κυκλοφορήσει το προηγούμενο φθινόπωρο, οι Vegas αιφνιδίασαν το κοινό ανακοινώνοντας το χωρισμό των μελών του.

Συγκεκριμένα, η κεντρική τραγουδίστρια του συγκροτήματος, η Μελίνα Μακρή, αποχωρεί από τη σύνθεση των Vegas επιθυμώντας να πραγματοποιήσει ένα καινούριο ξεκίνημα στη διαδρομή της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ακολουθεί συνειδητοποιημένα το όνειρο της ζωής της, να αφοσιωθεί και να υπηρετήσει το ελληνικό τραγούδι.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μελίνας Μακρή:

«Πριν λίγες μέρες έκλεισε ένα μεγάλο βιβλίο της ζωής μου, θα ήταν αδικία να το αναφέρω ως κεφάλαιο, ήταν ένα όμορφο βιβλίο που μου χάρισε πολλά, όμως οι σελίδες του έφτασαν κάπου στο τέλος.

Συνειδητοποιημένα ακολουθώ το όνειρο της ζωής μου, να αφοσιωθώ και να υπηρετήσω το ελληνικό τραγούδι, με τις νότες που τραγουδάει η ψυχή μου, αποχωρώ από το συγκρότημα Vegas για τον σκοπό αυτό, δεν λυπάμαι που τελειώνει… Αντίθετα είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων γιατί συνέβη…

Σαν επίλογο αυτού του βιβλίου, θα ήθελα να γράψω ότι ευχαριστώ πολύ τους αγαπημένους συνταξιδιώτες μου στο μαγικό ταξίδι των Vegas, τον Σταύρο και τον Zeraw και να τους ευχηθώ ολόψυχα καλή συνέχεια…

Το καινούριο βιβλίο είναι ακόμη γεμάτο λευκές σελίδες που εύχομαι να γράψουμε μαζί…

Σας ευχαριστώ
Μελίνα Μακρή»

Τα εναπομείναντα μέλη των Vegas, ο Zeraw και ο DJ Airth, «αποχαιρέτησαν» και αυτοί τη Μελίνα από το γκρουπ με το ακόλουθο συγκινητικό μήνυμα:

«Μελίνα…. θα είσαι για πάντα μέσα στην καρδιά μας. Για τις χαρές, τα γέλια, τις αγωνίες, τα εύκολα, τα δύσκολα… για όσα ζήσαμε παρέα.
Και τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου. Να πετάξεις ψηλά. Πιο ψηλά. Πέτα!Και μην ξεχνάς. «Η πιο όμορφη θάλασσα
είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει.»…»

Πριν από δύο περίπου χρόνια, η Μελίνα είχε πραγματοποιήσει μία σόλο απόπειρα με το «Αν Φτάνει» και επανήλθε με διαφορετικό ύφος στα τέλη του 2014 με το «Θα Είμαι Εκεί».

Πλέον, η τραγουδίστρια δοκιμάζεται εντονότερα και στο δημιουργικό έργο, καθώς έχει συμβάλλει στη σύνθεση της σαρωτικής επιτυχίας της Μαλού, «Τους Είπες Πως».

 

Αφήστε το σχόλιό σας